Haberler

    İphone 6'ya Farklı Bakış

    Yeni konsept müzik dinlerken video çekmeyi de sağlıyor.

    Hasan Uğur Nayır - - Tasarımcılar farklı farklı iPhone 6 konsept çalışmalarını yayınlıyorlar. Bazıları oldukça zorlama dururken, bazıları ise biraz daha mantık çerçevesinde kalıyor. Son haftalarda çok sayıda iPhone 6 konsept kavramı gördük. Bu sefer ise farklı bir şekilde yapılan konsept çalışma var.

    Deviantart kullanıcısı CFT0 tarafından yapılan bu tasarımda müzik dinlerken video kaydetme fikri yatıyor. Konsept çalışmada telefon bir arabanın videosunu çekerken görülüyor. Şu zamana kadar gösterilen konsept tasarımlara göre biraz daha farklı bakış açısı sergilenmiş.

    iPhone 6 hakkında ise dedikodular devam ediyor. Söylenenlere göre iPhone 6'da büyük ekran, 64 bit A8 işlemci, 2 GB RAM, 32/64/128 GB depolama alanı seçenekleri ve daha büyük değere sahip batarya yer alacak. Apple'ın iPhone ailesine phablet kazandırabileceği iddiaları da var. Şimdilik bu bilgiler dedikodulardan ibaret.

    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http: //www.teknokulis.com

    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title