Haberler

    Ifa 2015: Alcatel'den Kot Kumaş Kapaklı Onetouch Pop Up ve Pop Star

    Alcatel bugün yeni cihazlarını IFA 2015 kapsamında duyurdu.

    Emre Çetinkaya - -

    IFA 2015 fuarı Almanya'nın başkenti Berlin'de devam ediyor. Fuar kapsamında en yeni ürünler tanıtılmaya devam ediyor. Son olarak bugün Alcatel firması yeni akıllı telefonlarını tüketicilerin beğenisine sundu. Gün içerisinde Alcatel'in yeni akıllı saat ve telefonu Go Watch ve Go Play'i tanıttığını sizlere aktarmıştık. Alcatel'in bugün duyurduğu cihazlar sadece bunlarla da sınırlı değil.


    Alcatel bugün kot kumaş kapaklı giriş seviyesi telefonları OneTouch Pop Up ve Pop Star'ı duyurdu. Pop Star'ın 3G versiyonu, dört çekirdek 1.3GHz MediaTek MT6580 yonga seti, 1GB RAM, 8GB dahili depolama alanı, 5 inç 720p ekran, 2000mAh pil, 8 MP arka kamera, 5 MP ön kamera gibi özelliklere sahip.


    Diğer taraftan diğer model Alcatel OneTouch Pop Up ise, sekiz çekirdek 1.4GHz Snapdragon 610 yonga seti, 2GB RAM, 5 inç 720p ekran, 16GB dahili depolama alanı, F2.0 diyafram açıklığına sahip 13 MP arka kamera, 5 MP ön kamera gibi özelliklere sahip.


    Siyah, Riva mavisi, Amber turuncusu, beyaz, kırmızı ve çilek renk seçeneklerine sahip olan modellerin fiyatları ve çıkış tarihleri ise henüz belli değil.






    Emre Çetinkaya - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Alcatel Kapaklı Star Up Teknoloji Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title