Haberler

    Idc: 2014 Yılının Lideri Android Oldu

    IDC tarafından yayınlanan son raporlara göre ilk kez 1 milyardan fazla Android'li cihaz sevkiyatı gerçekleştirildi.

    Furkan Yaldız - -

    Önde gelen araştırma şirketlerinden olan IDC, geçtiğimiz yılın mobil işletim sistemlerine dair güncel raporu kamuoyu ile paylaştı. Yayınlanan yeni raporlara göre Google ve Apple, 2014 yılı kapsamında akıllı telefon pazarının %96.3'üne hakim. Üçüncü sırada Windows Phone bulunurken, dördüncü sırada ise BlackBerry yer aldı.


    Yeni raporlarda da görüldüğü üzere Apple ve Google'ın akıllı telefon pazarında açık ara üstünlüğü bulunuyor. Bu rekabet arasından lider çıkmayı ise Google başardı. Elde edilen bilgilere göre ilk kez mobil işletim sistemi Android ile çalışan 1 milyardan fazla cihaz sevkiyatı gerçekleştirdi. Bu rakam ile birlikte Google liderliğini sürdürmeye devam etti. Apple'ın iOS işletim sistemi %15.1'den %14.8'e geriledi. Aynı zamanda Windows Phone %4.2 oranında büyüme kaydederken, BlackBerry'nin ise %69.8'lik bir kayıp yaşadığı belirtiliyor. Ancak BlackBerry'nin yılın sonlarına doğru Passport ve Classic gibi yeni akıllı telefonları ile hareketlenmeye başladığını da belirtelim.





    Furkan Yaldız - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Furkan Yaldız Google Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title