Haberler

Baby Filminden İlk Görseller

2001 yapımı Bridget Jones'un Günlügü ile Oscar adaylığı kazanan sevilen romantik komedi serinin yeni filmi yolda.

bridgetjones turkishplayer

2001 yapımı Bridget Jones'un Günlügü ile Oscar adaylığı kazanan sevilen romantik komedi serinin yeni filmi yolda. Çekimleri hız kaybetmeden devam eden yapımdan ilk set fotoğrafları geçtiğimiz günlerde Coming Soon tarafından yayınlandı. Bridget Jones hayranları için oldukça renkli bir serüvenin devam halkası olan bu film bize filmin geçmiş bölümlerine dair bağlantılar sunmaktadır.

Helen Fielding'in çok satan roman serisinden uyarlanan beyazperde serisinin yeni filmi Bridget Jones's Baby'nin başrolünde serinin yıldızı Renée Zellweger boy gösteriyor. Oyuncu Colin Firth ise Jones'un büyük aşkı Mark Darcy rolüyle geri dönerken kadroya dahil olan Patrick Dempsey de dikkat çekiyor.

İlk filmin yönetmenliğini üstlenen Sharon Maguire, 3. filmin de yönetmenliğini de üstlenecek. Filmin senaryosu ise Maguire ve David Nicholls işbirliğiyleyapılacak. Serinin bu bölümüne dair herhangi bir vizyon tarihi açıklaması gelmedi ancak ilk görsellerine aşağıdan bakabilirsiniz.

Habere ulaşmak için- turkishplayer.com

Kaynak: Turkishplayer.com / Teknoloji

Teknoloji Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title