Haberler

    Apple Pay Genişlemeye Devam Ediyor

    Cupertino merkezli şirket mobil ödemesini diğer ülkelere getirmekte kararlı.

    Hasan Uğur Nayır - -

    Apple Pay, iPhone'larla birlikte duyuruldu iPad'lerle birlikte açılışı yaptı. Kısa sürede başarılı olan Apple Pay'in Avrupa, Orta Doğu, Afrika ve diğer bölgelere geleceği uzun zamandır konuşulan bir konu. Apple'ın zaten İngiltere ve Çin için verdiği ilanlar da bunun birer ispatı oldu. Ancak beklenenden daha kısa sürede farklı bir ülkede Apple'ın mobil ödeme sistemi devreye girecek.


    9to5Mac'in haberine göre Apple Pay mart başında Kanada'da faaliyete geçecek. Rapora göre reklam ve promosyon için çalışma süreci devam ediyor. Apple'ın hangi şirketlerle ve bankalarla anlaştığı belli değil.


    Piyasaya uzmanlarına göreyse Apple yavaş yavaş amacına ulaşmaya başladı. Fakat Apple Pay'in önünde önemli bir engel olarak CurrentC denilen mobil ödeme sistemi var.Amerikalı önemli perakendecilerin 2012'deki ortak girişimlerinin meyvesi olan CurrentC'nin bu sene içinde aktif olması bekleniyor. Hatta bu yüzden bazı satıcıların NFC sistemlerini kapatıp, başta Apple Pay olmak üzere mevcut mobil ödeme sistemlerini kabul etmediği raporlanmıştı.



    Hasan Uğur Nayır - Teknokulis : http://www.teknokulis.com
    Kaynak: Teknokulis / Teknoloji

    Hasan Uğur Apple Pay Apple Teknoloji Haberler

    Bakmadan Geçme

    BU AKŞAM HANGİ DİZİLER VAR? 2 Mayıs TV yayın akışı! Bugün hangi diziler yayınlanıyor? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 2 Mayıs Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Survivor Yasin elendi mi? Dün akşam Survivor'a kim veda etti? Survivor eleme adayları kim oldu? 2 Mayıs Survivor'da potaya kim girdi? Survivor'da kim elendi? Survivor'da dün kim veda etti? 2 Mayıs Survivor elenen isim! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 2 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? Resmi Gazete bugün (2 Mayıs) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 2 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title