Haberler

Amazon Prime Gaming, 900 TL'lik oyunları ücretsiz veriyor!

Güncelleme:

Amazon Prime Gaming kullanıcılarına nisan ayında ücretsiz olarak verilecek oyunlar belli oldu. İşte ayrıntılar...

Amazon, Prime Gaming servisi aracılığıyla kullanıcılarına her ay oyun dağıtıyor. Bazen AAA kalitede yapımlar da veren platform, bu sayede oyuncuların yüzünü güldürmeyi başarıyor. Bugün ise Prime Gaming'in Nisan ayında ücretsiz olarak vereceği oyunlar belli oldu. Söz konusu yapımların toplam değeri, 900 TL'yi aşıyor.

AMAZON PRIME GAMING NISAN 2023 OYUNLARI AÇIKLANDI

Amazon, ilk ay ücretsiz olmak üzere, 7.90 TL (yurt dışında 14.90 dolar) karşılığında kullanıcılarına Prime abonelik hizmeti sunuyor. Bununla beraber, alışverişlerinizde aynı gün teslimat seçeneği ile ücretsiz kargo, Prime Video ve Prime Gaming gibi bazı hizmetler de pakete dahil bir şekilde sunuluyor.

Amazon, bugün yayınladığı blog gönderisi ile nisan ayında Prime Gaming abonelerine ücretsiz olarak verilecek oyunları paylaştı. Bu oyunlar arasında oyuncuların en dikkatini çeken yapım, Wolfenstein: The New Order oldu. 179 TL değerindeki oyun, daha önce Epic Games tarafından da verilmişti.

Listede, 2019 yılında piyasaya sürülen korku ve hayatta kalma türündeki The Beast Inside da mevcut. Oyuncu ve eleştirmenler tarafından beğenilen yapım, Steam'de 325 TL'ye satılıyor. Peki Prime Gaming'in vereceği tüm oyunlar neler?

Amazon Prime Gaming abonelerine Nisan 2023'te ücretsiz verilecek oyunlar şu şekilde sıralandı;

AMAZON PRIME GAMING NISAN 2023 OYUNLARI

Wolfenstein: The New Order - 6 Nisan

Ninja Commando - 6 Nisan

Art of Fighting 3 - 6 Nisan

The Beast Inside- 13 Nisan

Icewind Dale: Enhanced Edition - 13 Nisan

Crossed Swords - 13 Nisan

Ghost Pilots - 13 Nisan

Beholder 2 - 20 Nisan

Terraformers - 20 Nisan

Metal Slug 4 - 20 Nisan

Ninja Masters - 20 Nisan

Looking for Aliens - 27 Nisan

Grime - 27 Nisan

Sengoku - 27 Nisan

Magician Lord - 27 Nisan

Yukarıdaki listede yer alan yapımları, belirtilen tarihlerde Prime Gaming'e giriş yaparak hesabınıza kalıcı olarak ekleyebilirsiniz.

Peki sizler bu konu hakkında neler düşünüyorsunuz? Amazon Prime Gaming'in Nisan ayında vereceği oyunları nasıl buldunuz? Beklentilerinizi karşıladı mı? Görüşlerinizi aşağıdaki Yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Shiftdelete / Teknoloji

Amazon Prime Gaming Amazon Prime Amazon Gamegar Teknoloji Haberler

Bakmadan Geçme

25 NİSAN YEMEKTEYİZ YENİ BÖLÜM FRAGMANI #128105 Yemekteyiz 594. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? Survivor'da elenen kim oldu? 24 Nisan Survivor'da adaya kim veda etti? 24 NİSAN BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri mi döndü? Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 NİSAN YEMEKTEYİZ CANLI İZLE | Yemekteyiz'de bugün kim yarışacak? Yemekteyiz hangi kanalda, saat kaçta? Gelinim Mutfakta CANLI YAYIN | 25 NİSAN GELİNİM MUTFAKTA PUAN DURUMU! Gelinim Mutfakta yeni bölüm İZLE! 25 NİSAN TV YAYIN AKIŞI | Bugün hangi diziler var? Kanal D, Star TV, TRT1, ATV, TV8, Show TV, NOW TV Toz taşınımı nedir, zararları neler? Çöl tozu hangi illeri etkileyecek? Toz taşınımı neden olur? Bugün okullar tatil mi? 25 Nisan Perşembe okul var mı, resmi tatil mi? Bugün ders var mı, işlenecek mi? MÜGE ANLI CANLI İZLE! 25 Nisan Müge Anlı Canlı İzleme Linki! Müge Anlı son bölüm neler oldu? Ankara'da toz taşınımı ne zaman bitecek? #127781 Toz taşınımı nedir, zararları neler? Bugün hava nasıl olacak? #127781 Meteoroloji'den toz taşınımı uyarısı! Toz taşınımı hangi illerde görülecek, ne zaman bitecek? Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title