Haberler

Teknik Direktör Arayışlarını Sürdüren Bolton'da İbre, Chris Coleman'a Çevrildi

Teknik Direktör Sorununu Çözemeyen Bolton Wanderers, Steve Bruce ve Gary Megson'ı İkna Edemeyince, Real Sociedad Teknik Direktörü Chris Coleman'a Döndü.

Teknik direktör sorununu çözemeyen Bolton Wanderers, Steve Bruce ve Gary Megson'ı ikna edemeyince, Real Sociedad teknik direktörü Chris Coleman'a döndü.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton Wanderers'ta teknik direktör arayışları devam ediyor. Sammy Lee'nin görevine son verilmesinin ardından Steve Bruce ve Gary Megson'la görüşen ancak her iki teknik adamla da anlaşma sağlayamayan Bolton, şimdi de Real Sociedad teknik direktörü Chris Coleman'a teklif götürmek için menajeriyle irtibata geçti.

Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Coleman'ın danışmanı Alan Smith, "Bolton, Real Sociedad'dan Chris'le konuşma izni istedi" diyerek bu transfer girişimini doğruladı. Smith ayrıca, Coleman'ın İspanya'da mutlu olduğunu ancak Bolton'ın teklifinin de tecrübeli teknik adamın Premier Lig'e dönüşü işin iyi bir fırsat olduğunu da sözlerine ekledi.

(ERS-ERS-ÖK-S)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title