Haberler

Tekirdağ: Çorlu Belediyesi'nden İftar Yemeği

Çorlu Belediyesi, Ramazan Ayı Boyunca Her Gün 2 Bin Kişiye Verdiği İftar Yemeğinin Yanı Sıra, Çorlu'nun İleri Gelenleri ve Belediye Personeline İftar Yemeği Düzenledi.

Çorlu Belediyesi, Ramazan Ayı boyunca her gün 2 bin kişiye verdiği iftar yemeğinin yanı sıra, Çorlu'nun ileri gelenleri ve belediye personeline iftar yemeği düzenledi.

Çorlu Belediyesi Düğün Salonu'nda düzenlenen iftar yemeğine CHP Tekirdağ Milletvekilleri Erdoğan Kaplan ve Mehmet Nuri Saygun, Tekirdağ Baro Başkanı Av. Hasan Orta, Namık Kemal Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Halim Orta, CHP Tekirdağ İl Başkanı Burhan Karaevli, CHP Çorlu İlçe Başkanı Dt. Ünal Baysan, Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, CHP İl ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri, Çorlu'da bulunan daire müdür ve amirleri, sivil toplum örgütleri ve siyasi parti temsilcileri, mahalle ve köy muhtarları, belediye personeli ve davetlilerden oluşan yaklaşık bin 100 kişi katıldı. Çorlulu müzisyenlerin seslendirdiği Türk Sanat Müziği eşliğinde yenilen iftar yemeğinin ardından konuşan Çorlu Belediye Başkanı Altan Ersin, "Bizi her türlü kötülüklerden koruyan, dostluğu, sevgiyi, kardeşliği pekiştirmemizi sağlayan, kötü düşüncelerden uzak tutan ve tutmayı hatırlatan bir Ramazan gününde bir arada olabilmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerle bir araya gelemeyeli yaklaşık 1 yıl oldu. Bu zaman zarfında sizlerden uzak kaldık ama bu süre zarfında bizler sizlerin gelecekte rahat ve huzur içerisinde yaşayabileceğimiz bir Çorlu yaratmak için altyapı çalışmaları ve elektrik ve telefon kablolarının yer alınması işlemlerini, üstyapı çalışmalarımızı gerçekleştirdik" dedi.

Başkan Ersin konuşmasına şöyle devam etti:

"Yaklaşık bir yıl önce başladığımız çalışmalarımızda çeşitli eleştirilere maruz kalsak da, işin iyisi için safha safha bir şeylerin gelişmesi gerekiyordu ve bu zaman zarfında çok şeyler başardık. Sizleri ihmal etmiş olarak görünsek bile, biz arka planda Çorlu'nun geleceği için bir sonraki projelerimizin uğraşları içerisindeydik. Kalıcı bir alt yapı ve içme suyumuzun uzaklardan getirilmesi ve sizlere içme suyu olarak sunulması amacıyla hazırladığımız projemizde inşallah bir ay sonra Danıştay'ın onayından geçecek ve yılbaşından sonrada şehrimizin arıtmasına, temiz su şebekesinin yenilenmesi, kirli su şebekesinin arıza yapmayacak hale gelmesini sağlayacak olan altyapı çalışmalarına başlanmış olacak. Her şey daha güzel bir Çorlu için. Çünkü sizler her şeyin daha güzeline layıksınız. Bu vesile ile Ramazan ayının hepinize bereket getirmesini diliyor, dostlukların, kardeşliklerin pekişeceği, küskünlerin barışacağı, Ramazan Bayramınızı şimdiden kutluyorum."

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle! Ateş Kuşları CANLI İZLE! 26 Nisan Ateş Kuşları 52. Yeni bölüm CANLI YAYIN! Ateş Kuşları FULL İZLE! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Tolga Daşkıran neden tutuklandı? İkinci Kadir Şekerci davası olayı ne, ne zaman oldu? Kara Ağaç Destanı canlı izle! Kara Ağaç Destanı 9. bölüm TRT 1 HD izleme linki! ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Göz seğirmesi neden olur? Göz seğirmesi belirtileri, ne anlama geliyor? Fatih Mehmet Maçoğlu'nun yeni işi ne? Maçoğlu'nun yeni mesleği ne oldu? ANOREKSİYA NEDİR? Nihal Candan'ın hastalığı anoreksiya ne, belirtileri neler? İntegral müfredattan ne zaman kaldırılacak? Yeni müfredat belli oldu mu? Yeni müfredat hangi sınıfları kapsayacak?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title