Haberler

Tekden Koleji'nin Minik Öğrencilerinden Gösteri

Kayseri'de Özel Tekden Koleji'nin Anaokulu Öğrencileri Tarafından "Akıllı Çocuklar' Adlı Bir Gösteri Düzenlendi.

Kayseri'de Özel Tekden Koleji'nin anaokulu öğrencileri tarafından "Akıllı Çocuklar' adlı bir gösteri düzenlendi.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirilen etkinliğe, Melikgazi İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Ali Coşkun, Tekden Grup Yönetim Kurulu Başkanı Kemal Tekden, öğrenci velileri ve öğrenciler katıldı.

Program çerçevesinde minik öğrencilerin Nasrettin Hoca, Hacivat ile Karagöz, Keloğlan tiplemelerini başarıyla canlandırmaları izleyenler tarafından ayakta alkışlandı. Minik öğrencilerin görsel sanatlar dersinde yaptıkları ebru ve yağlı boya resim çalışmaları da izleyenlerin beğenisine sunuldu. Tekden Koleji anasınıfı ve yuva öğrencilerinin hazırladığı etkinliklerde 38 öğrenci görev aldı.

Tekden Koleji Okul Müdürü Nuri Özkan, "Minik öğrencilerinin okula başladıkları ilk günden bu yana nasıl bir gelişme gösterdiklerini güzel bir şekilde gördük. Sergilenen bu çalışmalar ile öğrencilerin özgüvenlerinin oluşmasına katkı sağladığımıza inanıyoruz" dedi.

(İA-YS-GS-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title