Haberler

TEB'in Kobi Danışmanlığı Hizmetlerine Ödül Verildi

Güncelleme:

Türk Ekonomi Bankası Avrupa Komisyonu Avrupa KSS Ödüllerinde Büyük Şirket kategorisinde TEB KOBİ Danışmanları ödül aldı.

Türk Ekonomi Bankası (TEB) Avrupa Komisyonu Avrupa KSS Ödüllerinde "Büyük Şirket" kategorisinde "TEB KOBİ Danışmanları" ile,

"Etki Yönetim" kategorisinde "TEB Aile Akademisi" ile ödül aldı.

TEB açıklamasına göre, Avrupa Komisyonu, CSR Europe ve Business in the Community işbirliğiyle düzenlenen, Türkiye ayağını ise Türkiye Kurumsal Sosyal Sorumluluk Derneği'nin yürüttüğü Avrupa KSS Ödülü Türkiye kapsamında değerlendirmeye alınan TEB, "Büyük Şirket" kategorisinde "TEB KOBİ Danışmanları" ile, Etkin Yönetim Kategorisi'nde ise "TEB Aile Akademisi" ile ödüle layık görüldü.

Açıklamada yer verilen bilgilere göre, KOBİ Bankacılığı alanındaki çalışmalarıyla Dünya Bankası'nın bir kuruluşu olan IFC tarafından dünyaya örnek gösterilen TEB, "KOBİ Danışmanları" aracılığıyla KOBİ'lerin ihtiyaçlarını derinlemesine analiz ederek, firmalarına özel çözümler üretiyor. 24 aylık yoğun bir eğitim sürecinden geçen "TEB KOBİ Danışmanları", bu sürecin sonunda müşterilerini sadece finansman yönüyle değil, aynı zamanda üretim yönetimi, pazarlama faaliyetleri ve insan kaynakları yönetimi gibi konular açısından da analiz edebilecek düzeye geliyor.

KOBİ'ler, "TEB KOBİ Danışmanlığı" hizmeti sayesinde, normalde danışmanlık firmalarından ücret karşılığında alabilecekleri destekten ücretsiz olarak yararlanabiliyor.

KOBİ'lerin değişen ekonomik şartlara uygun olarak gelişme çabalarına yön veren "TEB KOBİ Danışmanı", bu kapsamda satışın geliştirilmesi, üretim verimliliğinin arttırılması ve finansal kaynakların etkili kullanılması yoluyla KOBİ'lerin dayanıklılığını artırıyor.

KOBİ'leri, sahip oldukları altı temel fonksiyonu analiz etmeye yönelik sorular üzerinden inceleyen KOBİ Danışmanları, bu inceleme sonucunda detaylı görüş ve önerilerini yaklaşık 40 sayfalık bir rapor haline getirerek firma yetkilileriyle paylaşıyor.

KOBİ Danışmanları tarafından sunulan derinlikli danışmanlık hizmeti sayesinde yurt içi ve yurt dışı pazarlarda sahip oldukları rekabet gücünü arttıran KOBİ'ler, nitelikli büyüme yolunda güç kazanıyor. - İSTANBUL

Kaynak: AA / Güncel

Türk Ekonomi Bankası Türkiye Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title