Haberler

Teb Bnp Paribas WTA Championships İstanbul

Çek sporcu Kvitova: "Maça mental olarak tamamen hazırdım" Alman tenisçi Kerber: "Bugün yapabileceğim her şeyi yaptım"

"TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul" Uluslararası Kadınlar Tenis Turnuvası'nda kırmızı grupta Alman Angelique Kerber'i 2-1 yenerek yarı finale yükselen Çek Petra Kvitova, mental olarak hazır olduğu maçı kazandığını söyledi.

Sinan Erdem Spor Salonu'nda gerçekleştirilen turnuvada, oynanan maçın ardından basın toplantısına katılan Kvitova, zor bir karşılaşma olduğunu belirterek, "İlk seti önde götürmeme rağmen bir anda kendimi 'tie break'te buldum. İkinci sette başlangıçta gerçekten zordu. Kerber birçok şans yakaladı. Ben sadece oyunumu oynamaya çalıştım. Maça mental olarak tamamen hazırdım. Asıl nokta, Kerber geri çizgiden uzaklaştığında, o noktaya sıklıkla vurmaya çalıştım ve bu şekilde sayı kazandım" diye konuştu.

Çek tenisçi, bu sezon Amerika Açık'tan sonra yeni koçuyla çok kısa bir süre çalışma fırsatı bulduğunu ve bunun etkisini katıldığı turnuvada gördüğünü anlatarak, "Fakat tabii asıl etkisini önümüzdeki sezon göreceğiz. Bu maçlardan sonra kendime daha çok inanmaya başladım ve daha öncekilere göre daha agresif oynamaya çalıştım" ifadelerini kullandı.

Kerber: "Her şeyi yaptım"

Alman sporcu Angelique Kerber ise kazanmak için yapabileceği her şeyi yaptığını vurgulayarak, şunları kaydetti:

"Biraz hayal kırıklığına uğradım açıkçası. Fakat Petra önemli anlarda hep çok iyi oynadı. Servislerim atabileceklerimin en iyisi sayılmazdı bugün, fakat elimden geleni yaptım. Ama sonuçta Petra daha iyiydi ve kazandı. Geçtiğimiz sezon Amerikan Açık ve Asya turnuvasında gerçekten iyi oynadım. Bu yüzden tüm yıl boyunca çok iyi tecrübelerim oldu. Şimdi tatilin ardından kendimi yeni sezona hazırlayacağım. Benim için iyi bir seneydi ve hala ilk 10'dayım. Servislerimi biraz daha geliştirmeliyim, önümüzdeki sezon bunun için çalışacağım." - İstanbul

Kaynak: AA / Spor

Türk Ekonomi Bankası Angelique Kerber Sinan Erdem İstanbul Spor Haberler

AK Parti'nin 'Neden oy vermediniz?' anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

AK Parti'nin "Neden oy vermediniz?" anketinde çarpıcı sonuç! Vatandaş ekonomiden oldukça dertli

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

Okul müdürünü öldüren zanlının dosyası kabarık çıktı! 1 yılda 3 okul değiştirip silahla yakalanmış

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

ABD'li senatörden skandal Gazze yorumu: Gazze Hiroşima olsun

Bakmadan Geçme

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

Hastanelerde, onaylı randevu dönemi başlıyor! Bakanlık 10 soruda merak edilenleri yanıtladı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title