Haberler

Türkiye Basketbolu, 3 Yıl Boyunca Tivibu Spor'dan Yayınlanacak

Güncelleme:

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmaları, önümüzdeki 3 sezon boyunca Tivibu Spor'dan yayınlanacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi karşılaşmaları için Türkiye Basketbol Federasyonu, Türk Telekom ile anlaştı. Maçlar 3 yıl boyunca Tivibu Spor'dan yayınlanacak.

TOPLANTIYA TT CEO'SU DOANY VE TBF CEO'SU ÖMER ONAN KATILDI

Türkiye Basketbol Federasyonu ile Türk Telekom arasında Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Kadınlar Basketbol Süper Ligi yayın hakları konusunda yeni dönem yayın anlaşması ilgili basın toplantısı gerçekleştirildi. Fairmont Quasar İstanbul'da gerçekleşen basın toplantısına Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu, Türk Telekom CEO'su Dr. Paul Doany ile Türkiye Basketbol Federasyonu CEO'su Ömer Onan katıldı.

KADINLAR MAÇLARI HAFTADA 2 KEZ YAYINLANACAK

Basketbolseverler, Tivibu Spor'da sporseverlerle buluşacak. Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi'ndeki maçların tamamı canlı olarak yayınlanacak. Bu sekiz maçtan ikisi ise şifresiz yayınlanacak. 2018-2019 Kadınlar Basketbol Süper Ligi'nde her hafta 2, 2019-2020 ve 2020-2021 sezonlarında ise haftada 3 maç canlı yayında basketbolseverler ile buluşacak.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türk Telekom basketbol Spor Haberler

500

Yorumlar (2)

75543:

tivibuymuş. önce adil kullanımı kaldırın

1
0
yanıtYanıtla
Taraftar:

Bir bu eksikti insanların maç izlemesine de izin vermiyorlar artık. İnadına tivibu almayacağım keşke devlet alsaydı da insanlara izletseydi maddi imkanımız mı var gidip tivibu alalım.

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title