Haberler

Tarihi Yalıda Yangın Çıktı

Güncelleme:

Arapların Akın Ettiği Tarihi Yalıda Yangın Çıktı

Gümüş dizisinin Suudi Arabistan'da yayınlanmasının ardından, Araplar tarafından çok sevilen dizinin çekildiği tarihi yalıda yangın çıktı.

Üsküdar Kandilli Göksu Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı Tarihi Abud Efendi Yalısı'nda saat 17.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir sebepten yangın çıktı. Yalı'nın çatısında duman gören yalı çalışanları hemen itfaiyeye haber verdi. Kısa sürede olay yerine gelen itfaiye ekipleri yalının çatısındaki alevlere müdahale etti. Üsküdar, Beykoz, Kavacık ve Çengelköy'den gelen itfaiye ekiplerinin müdahale ettiği yangın kısa sürede söndürüldü. Alevleri kontrol altına alan itfaiye ekipleri daha sonra uzunca bir süre soğutma çalışması yaptı. Bu sıra Sahil Güvenlik botuda denizde güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekipleri yangının neden dolayı çıktığı konusunda araştırmaları sürüyor.

GÜMÜŞ DİZİSİNİN ÇEKİLDİĞİ YALI

"Gümüş" TV'den izlemekle yetinmeyen Araplar, İstanbul'a kadar gelip dizinin çekildiği Abud Efendi Yalısı'na düzenlenen turlara katılıyor. Yatak odasını, yemek salonunu görünce çok heyecanlanan ziyaretçilerin sayısı bazı günlerde 100'ü buluyor.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title