Haberler

Tanju Çolak, Orkan Çınar Transferini Açıkladı: Her An Her Şey Olabilir

Güncelleme:

Adana Demirspor Sportif Direktörü Tanju Çolak, Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen Orkan Çınar için, "Başkanlar görüştü, her an her şey olabilir." dedi.

Beşiktaş'ta kadroda düşünülmeyen ve kiralık gönderilmesi beklenen 22 yaşındaki oyuncusu Orkan Çınar için Adana Demirspor Sportif Direktörü Tanju Çolak, açıklamalarda bulundu.

Beşiktaş'ta Teknik Direktör Şenol Güneş'in yeni sezonda kadroda düşünmediği Orkan Çınar'a talip var… Kadrosuna birçok yıldız ismi katan Adana Demirspor'da, Orkan Çınar harekatı sürüyor.

"TRANSFER İŞİ HEMEN OLMUYOR"

Beşiktaş'ta forma giyen 23 yaşındaki oyuncuyla ilgilendiklerini doğrulayan Sportif Direktör Tanju Çolak, "Orkan transfer listemizde var ve başkanlar görüştü. Her an her şey olabilir. Ama transfer işi hemen olmuyor" ifadelerini kullandı.

Orkan Çınar, geçtiğimiz sezonun 2. yarısında Beşiktaş'tan Konyaspor'a kiralanmış, burada çıktığı 11 karşılaşmada 1 gol atmayı başarmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Adana Demirspor Tanju Çolak Beşiktaş Çınar Spor Haberler

500

Yorumlar (5)

Turan:

Bu çocuk gerçekten milli takımda büyük işler yapacak kaliteye sahip. . . Kiralık giderse sorun değil ama transfer olursa kendini bitirir.

3
0
yanıtYanıtla
Abdurrahman samyürek:

Adana turuncudur

0
1
yanıtYanıtla
ANLAMSIZ:

tanju senin gençliğini biliyoruz yeme bizi

0
0
yanıtYanıtla
123:

Tanju abimizden yine açıklama bekliyoruz lakin adamı korkutmasın bu sefer

0
0
yanıtYanıtla
Tespit Direktör:

Orkan Çınar sizde Sergen olur.

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title