Haberler

Tan'dan Albüm Müjdesi

Güncelleme:

Yeni albüm müjdesini The Istanbul EDITION Gold Bar'da PAL FM canlı yayınında Emel Yalçın ile gerçekleştirdiği söyleşisinde duyuran sanatçı Tan, yaza doğru albümün çıkacağını sevenlerine duyurdu.

'Bu Yaz Haritamda Aşk Var'

Yeni albümünün repertuarının hazır olduğunu belirten sanatçı, 'büyük sponsorlu konserler, projeler planlıyorum, çalışmak terapi gibi' dedi. Çıkardığı yeni single 'Bırak Beni' adlı cover parçasındaki yorumunu Sezen Aksu'nun dinlediğinde çok beğendiğini, bunun kendisi için büyük manevi anlamı olduğunu söyledi. Aysel Gürel, Onno Tunç ve Sezen Aksu'nun eseri olan şarkı için 'bu şarkının ben de çok ayrı bir yeri var' diye konuştu.

Geçmişte bir dönem yaşadığı sıkıntılı günlerine değinirken hayranlarına gönderme yaparak 'onların desteği, mesajları olmasa şu an başka bir mesleği yapıyor olabilirdim' dedi. Sözlerine 'kendi kendime mücadeleye devam ediyorum, olgunlaştım artık daha pozitif bir Tan var' diyerek devam etti.

İşin mutfağına giriyor

Yakın zamanda butik bir prodüksiyon şirketi kurduğunu ve sadece beste, söz ve yorumculuğuyla değil aynı zamanda kendisi gibi sanatçı olan diğer müzisyen arkadaşlarına da şirketinde destek vereceğini paylaştı. Konservatuar Opera bülümü mezunu bir sanatçı olarak ayırt etmeksizin opera, Türk sanat müziği, halk müziği her türlü müziği icra edebilen bir müzisyen olduğunu bir arkadaşı için üretirken de onun özelliklerini dikkate alarak bir şeyler üretmenin daha sağlıklı olduğuna inandığını söyledi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Sezen Aksu İstanbul Magazin Kültür Sanat Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title