Haberler

Tam Ölçülü Kısır Tarifi İsteyenler Buraya | Acayip Tarifler

Güncelleme:

Selam canlarımEski tempoma geri döndüm çok şükür ?? Yorum ve beğenilerinizle memnuniyetini gösterirseniz çok sevinirim. Sosyal medyada takipçi sayısı değil takipçi desteği çok önemlidir.

Selam canlarım

Eski tempoma geri döndüm çok şükür ?? Yorum ve beğenilerinizle memnuniyetini gösterirseniz çok sevinirim. Sosyal medyada takipçi sayısı değil takipçi desteği çok önemlidir. Sizler aslında benim takipçim değil arkadaşım gibisiniz. Bir çoğunuzla mesajlarla hep konuşuyoruz. Her zaman söylüyorum her biriniz çok kıymetlisiniz. Lütfen sizlerde bana desteğinizi eksik etmeyin. Beğenen elleriniz dert görmesin ?? Bugün size en temel kısır tarifini veriyorum. En temel diyorum çünkü malum yurdumuzda bölge bölge farklılıklar gösteren bir çok kısır tarifi var ?? sırası geldiğinde hepsini paylaşacağım. Ama bu tarif bingo! Bu kısırı yapın başınız dişiniz ağrımaz ??Her yiyen beğenecektir. Ben kısırın içinde domates salatalık sevmiyorum. Bence sulandırıyor. Ama siz çok seviyorsanız ekleyebilirsiniz. Hemen geçelim tarifimize ????

Kaynak: Youtube / Politika

Politika Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title