Haberler

Talas'ta Okullar İlaçlandı

Talas Belediyesi ilçe genelindeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Talas Belediyesi ilçe genelindeki tüm ilköğretim ve ortaöğretim kurumlarında, ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.

Okullarda talep doğrultusunda ilaçlama çalışması yapıldığını söyleyen Talas Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, "Okullarda haşerelere karşı çalışma yapıyoruz. Talep eden her okulumuzda ilaçlamayı gerçekleştiriyoruz. İkinci dönemde öğrenci ve eğitimcilere daha sağlıklı bir ortam sunmayı amaçlıyoruz. Ara tatil dönemi ilaçlama çalışması için gayet uygun bir dönem. Dezenfeksiyon yapılan okullarda çocuklar daha temiz ve sağlıklı ortamda eğitim alacak" diye konuştu.

"Okullarda sınıflar, tuvaletler, spor salonları, kütüphane, kantin ile idare odaları, ilaçlanmaktadır." diyen Başkan Palancıoğlu, "Ekipler böceklere karşı kış dönemi çalışmalarını hem larva hem de ergin ve yetişkin dönemlerde etkin ilaçlama gerçekleştiriyor. Dezenfeksiyon çalışmaları ile öğrencilerin yarıyıl tatili dönüşü eğitim ve öğretimlerine daha sağlıklı ortamda devam edecekler. Tamamlanan çalışmayla ilçedeki tüm okullarımız hijyenik ve sağlıklı hale gelecek" ifadelerini kullandı. - KAYSERİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Talas Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title