Haberler

Takla Atan Minibüs Alev Alev Yandı

Konya'nın Kulu İlçesinde Takla Atan Minibüs Alev Alev Yanarken, Aracın İçindeki 2 Kişi Kırılan Camdan Çıkarak Canlarını Kurtardı.

Konya'nın Kulu ilçesinde takla atan minibüs alev alev yanarken, aracın içindeki 2 kişi kırılan camdan çıkarak canlarını kurtardı.

Kaza, Kulu Konya Karayolu'nun 7. kilometresinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Konya'dan Ankara istikametine seyir halinde olan Recep Karip (22) idaresindeki 06 BB 6040 plakalı minibüs, önüne çıkan köpeğe çarpmamak için sürücünün direksiyonu çevirmesi sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Takla attıktan sonra sürüklenen minibüs bir anda alev aldı. Kırılan camdan çıkan sürücü Recep Karip ve araçta bulunan Serhat Akgümüş (22), alevlere yakalanmadan araçtan kaçabildi. Daha sonra yol, her iki yönden

20 dakika süre ile ulaşıma kapandı. Kulu'dan gelen itfaiye ekipleri, hurdaya dönen minibüsteki yangını söndürdü. Minibüsten çıkan ve hafif şekilde yaralanan 2 kişi, ambulansla götürüldükleri Kulu Devlet Hastanesi'nde ayakta yapılan müdahale ile taburcu edildi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

(ÖK-FM-OK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title