Haberler

Tablet Pc Dünyasına Türkler Yön Verecek

Güncelleme:

Bugüne Kadar Tablet Pc'lere Dokundunuz. Şimdi Hem Dokunun Hem Tuşlayın

Şubat 2010, İstanbul – Tablet PC pazarında Dünya devleriyle çetin bir rekabete giren FreeBook, alışıla gelmişin dışında ürün dizaynlarıyla Tablet PC severlerin karşına çıkıyor. FreeBook Tabletleri piyasada mevcut birbirinin kopyası ürünlerinin arasında modern sanatçıların ve mühendislerin birlikte çalışarak geliştirdiği tasarımlarıyla dikkat çekiyor. "Infinity" ismi ile piyasaya çıkan en yeni TouchPad, diğer Tabletlerden dokunulabilir ekranına ilave olarak ürüne entegre edilmiş gelişmiş klavyesi ile ayrılıyor.

Bütünüyle Türk dizaynı olan "Infinity" klavye kullanımına alışkın kullanıcılar için büyük bir kolaylık sağlıyor. Android işletim sisteminin özgür yazılım platformunu net olarak kullanan ve Android'in tüm artılarına ulaşılabilen bu model, dünya çapında diğer Tablet üreticileri tarafından da ilgiyle izleniyor.

Infinity Dünya Tablet Pazarında Bir İlk

FreeBook Infinity, dünya Tablet PC pazarında klavyeli model olarak çıkan ilk Tablet Bilgisayar olma özelliği taşıyor. Dünya pazarının da geleneksel kullanıcılara yönelik çalışmalar yapması için yol gösterecek bu Tablet PC İlk Türk Tablet PC markası FreeBook'un en yeni ürünü olarak raflarda yerini alıyor.

Infinity hem dokunulabilir, hem tuşlanabilir

FreeBook TouchPad, Tablet PC sahibi olmak isteyen ancak bir türlü dokunmatik ekranlara alışamayanlar için de alternatif klavyesi ile ekran üzerindeki tüm kontrollere ulaşım imkânı veriyor.

Hem Dokunulabilir, hem ulaşılabilir.

FreeBook TouchPad PC ler ulaşılabilir fiyatları ile ve performans üstünlüğü ile pazardaki diğer ürünlerden ayrılıyor. Tamamen yerli tasarım olan bu Tablet PC ler uygun fiyat, yüksek performans, güçlü teknik destek imkânları ile ve yaygın bayi - servis ağı ile her kesimden insanı bilgisayar sahibi yapabilmeyi hedefliyor. Bir Türk markası olan FreeBook TouchPad bu misyonla çıktığı yolda, Türkiye, Avrupa ve Orta Doğu pazarında 2011 yılı itibari ile 8 ülkede ülke distribütörlüğü ve 80.000.000$ lık bir işlem hacmi yaratmayı planlıyor.

Güçlü Servis Ağı

Gizpa'nın tüm Türkiye'de dağıtımını yaptığı FreeBook gelişmiş bayi ve servis ağı ile de güven duyulan bir marka olarak kendini gösteriyor. Çeşitli markaların garanti ve servis şartları olmadan klonlar olarak ortaya çıktığı bir dönemde, piyasada FreeBook güçlü duruşu ile ilgi çekiyor.

Her ihtiyaca göre bir FreeBook

Çeşitli kullanım alanlarına göre tasarlanan yeni FreeBook modelleri iş, eğlence ve günlük kullanımlar için farklı modellerle dikkat çekiyor. NetBook, Tablet PC ve E-Book Reader'ın da bulunduğu geniş ürün yelpazesini FreeBook güvencesi ile dünya pazarına sunuyor.

Konuyla ilgili olarak FreeBook Marka Müdürü Oğuzhan Uç şunları söyledi:

'Bizler dünya çapında faaliyet gösteren diğer Tablet üreticisi firmalardan bir ayrılık göstermek adına yola çıkmadık. Ancak üretilen Tablet PC lerin ortak bir dizayna sahip oluşu ve geleneksel kullanıcı ile bütünleşememesi üzerine böyle bir açık olduğunu fark ettik.

Kendi ekibimiz içerisinde bulunan tasarım mühendislerimiz ve tasarım sanatçılarıyla yeni bir dizayn arayışına gittik. İstedik ki hem bize özgü bir dizayn olsun, hem de kullanım adına geleneksel bilgisayarlara alışmış olan kullanıcılara da klavye desteği ile hitap edebilelim. FreeBook olarak Tablet PC pazarında bir devrim yaratacağımızı düşünüyoruz. Bundan sonra üretilecek olan Tablet PC modellerinde de FreeBook'un diğer firmalara esin kaynağı olacağına inanıyoruz. '

Kaynak: Bültenler / Güncel

Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Kuaförler pazar günü açık mı? Kuaförler pazar günü çalışıyor mu 2024? Hıdırellezde dilek dilemek günah mı? Hıdırellez kutlamak caiz mi, haram mı? Buca Belediyesi hangi parti? Buca Belediye başkanı hangi partiden seçilmiştir? Benzin ve Motorine indirim var mı? Benzin ve Motorine indirim gelecek mi, yapılacak mı? 5 Mayıs akaryakıt fiyatları! 5 MAYIS BİM AKTÜEL ÜRÜNLER KATALOĞU! Bu hafta BİM'de neler var, hangi ürünler geldi? Bu akşam Survivor var mı? Bu akşam Survivor All Star yeni bölüm yayınlanacak mı? 5 Mayıs Cumartesi Survivor yeni bölüm! Bugün hangi maçlar var? Bugün maç var mı? 5 Mayıs Bu akşam hangi maçlar var, hangi kanalda? KURBAN BAYRAMINA KAÇ GÜN KALDI 2024: Kurban bayramı ne zaman, hangi tarihe denk geliyor? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 5 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Hangi renkleri karıştırırsak kırmızı olur? Kırmızı rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Hangi renkleri karıştırırsak mor olur? Mor rengi nasıl elde edilir, nasıl yapılır? Fuşya rengi nasıl elde edilir? Fuşya hangi renklerin karışımı ile yapılır? Turuncu nasıl elde edilir? Turuncu hangi renklerden oluşur, guaj boya ile nasıl yapılır? 5 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title