Haberler

Suriyelilerin Kanlı Biten "Ters Bakma" Kavgası Kamerada

Güncelleme:

Esenyurt'ta "ters bakma" mevzusu yüzünden çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Esenyurt'ta "ters bakma" mevzusu yüzünden çıkan ve 1 kişinin ölümüyle sonuçlanan bıçaklı kavganın güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.

Esenyurt'ta 10 Mart tarihinde gece saatlerinde Suriyeliler arasında bıçaklı kavga çıktı. Ters baktın mevzusu yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada Ayman Alhamdan isimli Suriyeli şahıs bıçaklanarak hayatını kaybetti. Alhamdan'ı bıçaklayan zanlı ise olay yerinden kaçtı.

ÇOCUK BÜRO'YA GÖNDERİLDİ

Olayla ilgili inceleme başlatan polis ekipleri, Alhamdan'ı bıçaklayan "Abuşafra" lakaplı zanlının kimliğini tespit ederek isminin Mohammed M. olduğunu belirledi. Mohammed M. polis ekiplerinin operasyonuyla 16 Mart'ta Sultangazi'de yakalanarak gözaltına alındı. Kavgaya karıştığı anlaşılan Hüseyin J. isimli yaşı küçük bir şahıs da yakalanarak Çocuk Büro Amirliğine teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3. Sayfa

Esenyurt 3. Sayfa Haberler

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Rapçi Khontkar, teknik sorunu bahane edip sahneyi terk etti

Bakmadan Geçme

Evde bakım maaşı yatan iller Mayıs 2024! 20 Mayıs resmi tatil mi? 20 Mayıs okullar ve iş yerleri tatil mi? #128197 14 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 14 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 14 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! Sözleşmeli öğretmenlik yeni mülakat puan dağılımı ne 2024? 14 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 14 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 14 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 14 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! 14 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 14 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 14 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Aston Villa Liverpool maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) A.Villa Liverpool maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 14 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 14 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? #128680
İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

İlkokulda başladı, lisede devam etti! İstanbul'da 15 kişi, talihsiz kız çocuğuna şantajla tecavüz etti

500

Yorumlar (31)

Adınızı Yazın:

topu ölse yine umurumuzda olmazlar. getirenler düşünsün güzel ülkemize bunları.

13
1
yanıtYanıtla
vatandaş:

yav arkadas gidin artık suriyelileryüzünden ev kiraları 3 katına cıktı zararı asgariücretliye yeter bizbu kadar baktık azda avrupa birligi baksın

12
1
yanıtYanıtla
karadenizli:

BUNLARI ACIYIP MEMLEKETE SOKTUK. TÜRKİYE SANKİ BUNLARINMIŞ GİBİ RAHAT EDERKEN. MEMLEKETİMDE RAHAT CİRİT ATARKEN. BU ŞAHSİYETSİZLER YÜZÜNDEN BENİM MEHMETÇİĞİM ŞEHİT OLURKEN. HERŞEYİ BUNLARA GÖRE AYARLANIRKEN. NEDEN GİDİP ADAM GİBİ ONURUNUZLA SAVAŞMIYORSUNUZ. BAKIN ÇEÇENLERE. BOŞNAKLARA.

12
1
yanıtYanıtla
Gurbetci:

Ey millet insanlari suriyelileri kötülemeyi birakin sanki biz çok iyiyiz.yaşanan bu olayi bile politik bakmayi birakin insani bakin saygilar.

2
10
yanıtYanıtla
Volkan:

Bu Ülkenin gelecegine dair büyük tehlike!!! Bütün kriminel güvenlik konularını bir kenara koyun yarın nüfusları iyicene arttığında ve vatandaşlıkta alırsalar kuracakları dernekler ve siyasi parti aracılığıyla siyasette kendilerini dayatmaya başlayacaklar ve arap ülkelerinin istihbarat örgütleri Türkiyeyle ilgili her türlü projelerini bu topluluk üzerinden gerceklestirecek. Asimile edemiyecegimiz bir kitle her zaman bu ülkeyi kaynaklarindan faydalinmasi gereken bir yer olarak görecek fakat Türkiyeye karşı vatan duygusuna sahip olmayacaklar, bunu görmemiz ve iyi anlamamız gerekir.

10
0
yanıtYanıtla
Sabri:

Mültecilerin genelde kadın ve çocuk olmasını beklersiniz ama bize gelenlerin yüzde doksanı erkek. Sağlam kazık attılar bize.

10
0
yanıtYanıtla
Özkan:

Hem savaştan kaç hem gel burada ortalığı karıştır, alayını yollayın ülkelerine! bizim askerlerimiz keriz mi?

9
1
yanıtYanıtla
KARA:

Bizim Askerler senin toprakların için canını versin gözü yaşlı analar babalar çocuklar yetim kalsın sen gel bizim ülkede huzur boz adam olsanız ülkeniz de savaşırsınız . . .

9
0
yanıtYanıtla
vatanım99:

elini silah tutan Suriyeliler öso ya katılsın vatanı için savaşsınlar vatanının düşünmeyen vatanını sevmeyenden her türlü şey beklenir git öso ya katıl vatanın için savaş İslamiyet bunu gerektirir boş boş gezip olay çıkartacağını adam gibi savaşın hepiniz güçlü kuvvetlisiniz nefsinizin peşinde koşuyorsunuz biraz da vatanınızın peşinde koşun zaten vatanınız için savaşsaydınız suriye bu hale gelmezdi vatanınızı teröristlere bıraktınız kaçtınız

9
0
yanıtYanıtla
kartal:

ne olacak onlarda bizim icimizde yasiya yasiya bize benzedi onlarda orendi turkiyede kaun ceza olmadigini

4
5
yanıtYanıtla
Tüm 31 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title