Haberler

Süper Gençler Futbol Ligi

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi Doğu Grubu Lideri Malatyaspor, Adıyamanspor Maçını da Kazanarak 10'da 10 Yaptı.

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi Doğu Grubu lideri Malatyaspor, Adıyamanspor maçını da kazanarak 10'da 10 yaptı.

Malatya Pınarbaşı'ndaki sentetik sahada oynanan Malatyaspor - Adıyamanspor Süper Genç takımı maçı ev sahibi takımın 5-1 üstünlüğü ile sona erdi. Ligde oynadığı son 10 maçı kazanıp grup liderliğini sürdüren Malatyaspor Süper Genç takımı Antrenörü Hakan Çalışkan, önemli olanın Malatyaspor A takımına futbolcu vermek olduğunu ifade ederek, bu yönde çalışmalarını yoğun olarak sürdürdüklerini kaydetti.

Deplasmanlı Süper Gençler Futbol Ligi'nde mücadele eden Malatya'nın diğer temsilcisi Malatya Belediyespor'da, Diyarbakır deplasmanından maç oynamadan mağlup olarak döndü.

Malatya Belediyespor, deplasmanda oynayacağı Diyarbakırspor maçı için bu ile gitti. Hafta başında yapılan tebligata göre Cumartesi saat 13.30'da Seyrantepe Stadı'nda oynanacak olan maç için Cuma günü Diyarbakır'a giden ve bir otelde kampa giren Malatya Belediye, Cumartesi günü stada gittiğinde, maçın saat 11.00'e alınmış olduğunu, maça çıkmadıkları için de hakem ve temsilci tarafından gereken tutanakların tutulduğunu öğrendi.

Belediyespor'un yetkilileri, hafta içerisinde değişen maç saatinin kendilerine bildirilmediği iddiasında bulunurken, rakip takımın 11.00'deki maç için sahaya çıktığı öğrenildi.

(NA-OÇ-S) 09.03.2008 11:40 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title