Haberler

Sultangazi'de Sivaslılar İftarı Havadan Görüntülendi

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş’ın katıldığı Sultangazi’de düzenlenen Sivaslı hemşehriler iftarı drone ile havadan görüntülendi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş'ın katıldığı Sultangazi'de düzenlenen Sivaslı hemşehriler iftarı drone ile havadan görüntülendi.

Sultangazi Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Sultangazi Belediyesi'nin yanındaki etkinlik alanında bir iftar verecek. On bir ayın Sultanı Ramazan ayının altıncı gününde Sivaslı hemşerilere iftar yemeği düzenledi. İftara İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Topbaş, Sultangazi Belediye Cahit Altunay, Sivil toplum örgütleri temsilcileri, Sivaslı dernek ve federasyonlar ve çok sayıda Sivaslı hemşeri katıldı. Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan program akşam ezanının okuması ile birlikte iftarların açılması ile devam etti. İftarın yapıldığı çadırın içerisinden ve dışından drone ile çekilen görüntülerde, Belediye Binasının renkli ışıklandırması ve dolan iftar çadırı gözüküyor. Protokol konuşmalarının yapılmasıyla devam eden program sonunda protokol mensupları ile birlikte hatıra fotoğrafı çektirildi.

Programda kürsüde bir konuşma yapan Başkan Topbaş, Şırnak'ta helikopter kazasında şehit düşen askerleri hatırlatarak, "Bugün yüzbaşımızın cenazesindeydik. Bu vatan için buna değer. Bulunduğumuz coğrafya zor şartları içeren bir coğrafya. Bu coğrafyada yaşamak kolay değil. Bir irade duruş istiyor. Bu duruşu sergilediğimiz müddetçe inanıyorum ki birlikteliğimiz ile Türkiye'yi geleceğe taşıyacağız" dedi.

"Sultangazi'de Ramazan çok güzel yaşanıyor"

Etkinlik öncesi TGRT canlı yayınında konuşan Başkan Altunay ise, her akşam bir başka grubu iftarda ağırladıklarını ifade ederek, "Sultangazi Ramazan'ın gelişi ile bir başka güzelliğe büründü. İnsanlar birbirine daha sevecen daha yakın daha birliktelik içerisinde bir Ramazan ayı idrak ediyorlar. Bu da bizi mutlu ediyor ve daha fazla hizmet yapmaya sevk ediyor. Özellikle bu akşam Sivaslı kardeşlerimiz oluşturduğumuz bir Selçuklu köyü gibi çadırlara geçecekler ve oyunları izleyecekler. Ramazan gelince Türkiye bir başka, Ramazan gelince daha bir güzel oluyor. Sultangazi'de de Ramazan çok güzel yaşanıyor. Bütün herkesi davet ediyorum gerek piknik alanlarına gerek kent ormanlarına gerek ise bu mekanlarımıza. Bizden iftar talep eden kardeş ilçelerimizde var. Onlarla aynı irtibatı kuruyoruz. Diğer taraftan balkanlara da konuk oluyoruz. Bu sene yine 17, 18, 19 Haziran tarihlerinde de yine Balkanlarımız da iftarlar verilecek. Öbür tarafından yakın komşu ilçelerimizle de bu iftarlarımızı talep ettikleri takdir gönderiyoruz. O kardeşliği orada da sağlamanın gayretleri içerindeyiz" diye konuştu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kadir Topbaş Sultangazi Sivaslı Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
title