Haberler

STK'lardan Gaziantep'e Geçmiş Olsun Ziyareti

Güncelleme:

STK, meslek örgütü ve sendika konfederasyonu başkanlarının, yarın Gaziantep'e gelerek patlama olayının mağdurlarına geçmiş olsun ziyaretinde bulunacağı bildirildi.

Sivil toplum kuruluşu, meslek örgütü ve sendika konfederasyonu başkanlarının, yarın Gaziantep'e gelerek patlama olayının mağdurlarına "geçmiş olsun" ziyaretinde bulunacağı bildirildi.

Gaziantep Sanayi Odası'ndan yapılan açıklamaya göre, Vali Erdal Ata ve Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey ile terör saldırısında hayatını kaybedenlerin ailelerini ziyaret edecek olan heyet, ardından ortak bir basın toplantısı düzenleyecek.

Heyette, TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, TÜSİAD Başkanı Ümit Boyner, TESK Başkanı Bendevi Palandöken, Türk-İş Başkanı Mustafa Kumlu, TZOB Başkanı Şemsi Bayraktar, Hak-İş Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Başkanı Ahmet Gündoğdu, Türkiye Kamu-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk, MÜSİAD Başkanı Nail Olpak, TÜMSİAD Başkanı Hasan Sert, TÜRMOB Başkanı Nail Sanlı ve ASKON Başkanı Mustafa Koca yer alacak.

Muhabir: Sevil Çelik

Yayıncı: Mehmet Güldaş - GAZİANTEP

Kaynak: AA / Yerel

Asım Güzelbey Erdal Ata Gaziantep Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title