Haberler

    Zdovc: Kalan Haftalarda Yükselişe Geçmek İstiyoruz

    Türkiye Basketbol Ligi takımlarından Royal Halı Gaziantep'in başantrenörü Jurij Zdovc, "Kalan haftalarda puan sıralamasında iyi bir yer edinmek istiyoruz" dedi.

    Gaziantep temsilcisi, ligin ikinci yarısındaki ilk maçında 26 Ocak Pazartesi günü Anadolu Efes'e konuk olacak. Maçın hazırlıklarını Karataş Spor Salonunda başantrenör Zdovc yönetiminde sürdüren mor-sarılı ekip, ligin ilk yarısında olduğu gibi Anadolu Efes'i yenip moral bulmak istiyor. Zdovc, idmanın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, ikinci yarıya ümitli ve olumlu baktıklarını söyledi. Sezonu iyi bir konumda bitirmek istediklerini ifade eden Zdovc, bu hedefe yürekten inandığını vurguladı.

    Türkiye Basketbol Ligi'nin Avrupa'nın en zor liglerinden biri olduğunu dile getiren Zdovc, "Yeni yabancı kuralıyla rekabet de artmış durumda. Kalan haftalarda puan sıralamasında iyi bir yer edinmek istiyoruz" dedi. Artık geleceği maç maç düşünerek kurguladıklarına işaret eden Zdovc, bu anlamda bu hafta Anadolu Efes ile yapılacak maçı çok önemsediklerine dikkati çekerek, şunları kaydetti: "Sezonun kalan bölümünde daha iyi savunma yapan bir takım olma hedefindeyiz. Sadece hücumda değil aynı zamanda set hücumunda da hızlı olmalıyız. Bunun için zamana ihtiyacımız var ama inanıyorum ki her geçen gün daha iyi olacağız. Güvenimizi kazanmak adına kazanmamız gerektiğinin farkındayız."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Anadolu Efes Royal Halı Gaziantep Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title