Haberler

ZBEÜ, TUSF Basketbol Karşılaşmalarına Ev Sahipliği Yapacak

Güncelleme:

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) basketbol karşılaşmalarında bir grup maç Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ev sahipliğinde yapılacak. 19-23 Aralık tarihleri arasında TUSF basketbol kadın/erkek bölgesel lig grupları ZBEÜ ev sahipliğinde karşılaşacak. Karşılaşmalarda ZBEÜ kadın ve erkek basketbol takımı Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ile maç yapacak. 19 Aralık'ta açılış seremonisiyle başlayacak olan basketbol karşılaşmaları, 23 Aralık'ta kapanış seremonisi ile sona erecek.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TUSF) basketbol karşılaşmalarında bir grup maç Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (ZBEÜ) ev sahipliğinde yapılacak.

19-23 Aralık tarihleri arasında TUSF basketbol kadın/erkek bölgesel lig grupları ZBEÜ ev sahipliğinde karşılaşacak. Karşılaşmalarda ZBEÜ kadın ve erkek basketbol takımı Anadolu Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Bandırma 17 Eylül Üniversitesi, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi, Kastamonu Üniversitesi ile maç yapacak.

19 Aralık'ta açılış seremonisiyle başlayacak olan basketbol karşılaşmaları, 23 Aralık'ta kapanış seremonisi ile sona erecek. - ZONGULDAK

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Bülent Ecevit Üniversitesi Kocaeli Üniversitesi Anadolu Üniversitesi Basketbol Zonguldak Türkiye Aralık Eylül Basketbol Spor Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title