Haberler

Yeni Diyarbakırspor, Payas Hazırlığında

Güncelleme:

Spor Toto 3.lig 2. Grubunda mücadele eden Yeni Diyarbakırspor Salı günü deplasmanda oynayacağı Peyas Belediyespor maçının antrenmanlarını yapıyor.

Geçen maçını deplasmanda kazanan puanını 42 'ye çıkaran Yeni Diyarbakırspor'da durmak yok. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, nezaretinde Atatürk stadında yapılan antrenman büyük neşe içerisinde geçti.

Deplasmanda Halide Edip Adıvarspor'u mağlup eden sporcuların keyfine diyecek yoktu. Yoğun bir tempoda çalıştılar. Koşu yaptılar, kültürfizik çalıştılar. Teknik ve taktik ile pozisyonlu atışlar yaptılar. Teknik Direktör Mustafa Ceviz, deplasmanda aldıkları galibiyeti unuttuklarını belirterek, "Şimdi önümüzdeki Payas belediyespor maçına odaklandık. Hafta içi maçlar bizi yorsa da yine gücümüzü koruyacağız. Takım olarak iyi bir durumdayız. Moral ve motivasyon yönünden yüksek seviyedeyiz. Bizde bunu en iyi şekilde sahaya yansıtıp bu deplasmanımızdan da iyi bir sonuçla dönmek istiyoruz. İdmanlarımızı bunun üzerine kurduk. Ben futbolcularıma güveniyorum" dedi.

Kaynak: Temsilci / Spor

Diyarbakırspor Payas Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title