Haberler

Voleybol: Vestel Venus Sultanlar Ligi

Salon: Burhan Felek VoleybolHakemler: Erol Akbulut, Mehmet TopalGalatasaray HDI Sigorta: Vasilantonaki, Aslı Kalaç, Rykhliuk, Güldeniz Önal, Belien, Çağla Akın (Gizem Karadayı, Nilay Karaağaç, Derya Çayırgan, Cansu Çetin)Fenerbahçe Opet: Mhajlovic, Bahar Giudetti, Vargas, Robinson, Eda Dündar,...

Salon: Burhan Felek Voleybol

Hakemler: Erol Akbulut, Mehmet Topal

Galatasaray HDI Sigorta : Vasilantonaki, Aslı Kalaç, Rykhliuk, Güldeniz Önal, Belien, Çağla Akın ( Gizem Karadayı, Nilay Karaağaç, Derya Çayırgan, Cansu Çetin)

Fenerbahçe Opet: Mhajlovic, Bahar Giudetti, Vargas, Robinson, Eda Dündar, Naz Akyol (Aylin Sarıoğlu, Fatma Yıldırım, Beliz Başkır, Melis Yılmaz)

Setler: 11-25, 25-18, 25-18, 25-18

Süre: 106 dakika (22, 27, 25, 32)

Voleybolda Vestel Venus Sultanlar Ligi dördüncü hafta karşılaşmasında Galatasaray HDI Sigorta, Fenerbahçe Opet'i 3-1 yendi.

Sarı-kırmızılı ekip ligdeki 4. maçını da kazanırken, Fenerbahçe Opet ilk yenilgisini aldı.

Birinci sete hızlı başlayan Fenerbahçe Opet taktik servisler atarak rakibinin oyun kurmasını önledi. Sarı-lacivertliler, Mhajlovic ve Vargas'ın smaçları ile sayı üreterek 5-0 öne geçtiği sette teknik molayı da 12-5 önde geçti. Fenerbahçe aradaki farkı da açarak skoru 20-11'e getirdiği seti de 25-11 kazandı ve setlerde 1-0 öne geçti.

İkinci set karşılıklı ataklarla başladı. Galatasaray, Rykhliuk ve Vasilantonaki'nin smaçlarıyla teknik molayı 12-8 önde kapattı. Üstünlüğünü devam ettiren sarı-kırmızlılı ekip, seti 25-18 kazandı ve setlerde durumu 1-1'e getirdi.

Üçüncü sette etkili servislerini sürdüren ev sahibi takım, rakibinin oyuna ortak olmasına izin vermedi. Teknik molayı 12-4 önde geçen Galatasaray, seti 25-18 kazandı ve 2-1 öne geçti.

Dördüncü set karşılıklı sayılarla başladı: 7-7. Teknik molayı 12-8 önde kapatan Galatasaray HDI Sigorta, seti 25-18 maçı da 3-1 kazandı.

Kaynak: AA / Spor

OPET PETROLCÜLÜK A.Ş Gizem Karadayı Fenerbahçe Sigorta Haberler

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden skandal karar! AK Parti İl Başkanı'nı ziyaret eden Avrupa Şampiyonu Sude Nur Çakır'ın sözleşmesi feshedildi

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş, Audi A8 makam aracına veda etti

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Hakimlerin başörtüsünü gören avukat reddi hakim istedi! Uyuşturucu davası ertelendi

Bakmadan Geçme

19 Mayıs Cumartesi 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 19 Mayıs burç yorumları nedir? Galatasaray Pınar Karşıyaka Play Off Serisi kaç kaç, kim önde? GS Basketbol hangi kanalda? Galatasaray Ekmas Pınar Karşıyaka Play Off maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? Antalyaspor Adana Demirspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Antalyaspor ADS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kanada bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Antalyaspor Adana Demirspor maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Antalyaspor ADS maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Tayland bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? Sırbistan bayan voleybol milli takım kadrosu ve instagram hesapları ne 2024? 16-17 Mayıs hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı? Antalyaspor Adana Demirspor maçı CANLI izle! 17 Mayıs Antalyaspor ADS maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Ateş Kuşları yok mu, Ateş Kuşları final mi yaptı? Indiana Pacers New York Knicks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 18 Mayıs Basketbol NBA CANLI İZLE! 17-18 Mayıs Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? İstanbulspor Sivasspor maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) İstanbulspor Sivasspor maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Kemerburgaz son hali nasıl, Galatasaray antrenman tesisi bitti mi 2024?
Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

Kobani Davası'nda 42 yıl hapis cezasına çarptırılan Selahattin Demirtaş: Bu davanın siyasi bir dava olduğu bir kez daha ispatlandı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title