Haberler

    Vidal: Juventus'tan Ayrılmayacağım

    İtalyan ekibin Şilili yıldızı, hakkında çıkan transfer söylentilerine son noktayı koydu.

    Juventus'un yıldız orta saha oyuncusu Arturo Vidal, İtalyan ekibinden ayrılmayacağını belirterek, transfer dedikodularına son noktayı koydu.

    Geçtiğimiz transfer döneminden bu yana Manchester United'ın gündeminden düşmeyen Arturo Vidal, Juve'de mutlu olduğunu söyleyerek İngilizler'i üzen açıklamayı yaptı.

    Şilili yıldız takımdan ayrılmadığı için pişman olmadığını belirtti ve Juventus'ta daha uzun yıllar oynayacağını söyledi.

    Las Ultimas Noticias'a konuşan Vidal, "Juventus gibi bir takımdan ayrılmak oldukça zor. Şampiyonluklarla dolu tarihe sahip olan Juventus'un bir parçası olmak harika hissettiriyor." dedi.

    Juve'de daha çok aşarılar hedeflediğini dile getiren Şilili, "Torino'da insanlar beni çok seviyor. Ben ve ailem burada yaşamayı çok seviyoruz." ifadelerini kullandı.

    Vidal son olarak, "Böyle bir takımdan ayrılmak için neden can atayım ki... Juventus'ta harika hissediyorum." diyerek transfer söylentilerine son verdi.

    Juventus ile 2017'ye kadar kontratı bulunan Vidal, bu sezon oynadığı 21 maçta altı kez rakip fileleri havanlandırdı.

    addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

    Kaynak: Goal.Com / Spor

    Manchester United Arturo Vidal Juventus Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title