Haberler

Van: Satranç Van İl Birinciliği Turnuvası Sona Erdi

Türkiye Satranç Federasyonu (Tsf) Van İl Temsilciliği ve Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün Ortaklaşa Düzenlediği ve 24-27 Kasım Tarihleri Arasında Yapılan Satranç Van İl Birinciliği Turnuvası'nda Dereceye Girenler Ödüllendirildi.

Türkiye Satranç Federasyonu (TSF) Van İl Temsilciliği ve Van Gençlik Spor İl Müdürlüğü'nün ortaklaşa düzenlediği ve 24-27 Kasım tarihleri arasında yapılan Satranç Van İl Birinciliği Turnuvası'nda dereceye girenler ödüllendirildi.

Belediye Gençlik Merkezi'nde yapılan turnuvanın ödül törenine katılan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Muzaffer Çintimar, satrancın dünyadaki en güzel oyunlardan birisi olduğunu belirterek, insanların zeka yönünden gelişmesini sağlayan önemli bir spor faaliyeti olduğunu ifade etti. Başarılarılı olanları kutlayan Çintimar, satranç ile insanların daha iyi düşünebildiklerini, karşılaştıkları sorunlara kolay ve pratik çözümler üretebildiklerini vurguladı. Çintimar, satranç ligi oluşturmak için TSF Van İl Temsilci Yardımcısı Vahit Çakırtaş ile beraber çalışmalarını sürdürdüklerini sözlerine ekledi.

Çintimar, yaptığı konuşmadan sonra turnuvada birinci olanları tam Cumhuriyet, ikinci olaranlar yarım Cumhuriyet, üçüncü olanlara ise çeyrek Cumhuriyet altını ile ödüllendirirken TSF Van İl Temsilci Yardımcısı Vahit Çakırtaş tarafından da katılımcılara hediyeleri dağıtıldı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title