Haberler

Ümit Karan: Sen Kimsin Galatasaray'a Laf Atıyorsun

Güncelleme:

Galatasaray'ın eski golcüsü, Pereira'nın "Galatasaray, Avrupa'da bitikti" sözleri üzerine Portekizli teknik adama "Sen kimsin kardeşim Galatasaray'a laf atıyorsun" diyerek sert çıktı.

Telegol yorumcusu Ümit Karan Fenerbahçe Teknik Direktörü Vitor Pereira'ya çok sert çıkıştı. Galatasaray'ın eski golcüsü, Pereira'nın " Galatasaray, Avrupa'da bitikti" sözeri üzerine Portekizli teknik adam için "Sen kimsin Galatasaray'a laf atıyorsun" diyerek sert çıktı.

"SEN KİMSİN KARDEŞİM"

Karan, "Bir kere sayın Pereira'nın Galatasaray hakkında böyl bir yorum yapmaya hakkı yok kardeşim. Sen kimsin kardeşim Galatasaray'a bitik diyorsun. Git kendi takımınla uğraş sanane Galatasaray'dan. Dua et ki bitik. Bitik olmasa sen bitik olacaktın. Bugüne kadar hiçbir hocadan duymadım böyle sözler. Saygı duyacaksın." ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Galatasaray Fenerbahçe Ümit Karan Spor Haberler

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Akıllara Özgür Özel'in sözü geldi! Erken seçim anketinden çıkan sonuç bir hayli çarpıcı

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Erdoğan'dan elektronik sigarayla ilgili net mesaj: Müsaade etmeyeceğiz

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Tarihi seçim sona erdi! Fenerbahçe'de 3. Ali Koç dönemi

Bakmadan Geçme

10 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 10 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 10 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 10 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 10 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 10 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 10 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 10 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Fransa Kanada maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Fransa Kanada maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Fransa Kanada maçı kaç kaç, bitti mi? MAÇ SKORU! Fransa Kanada maçı kaç kaç, canlı maç skoru! Fransa Kanada maçı CANLI izle! (HD) Fransa Kanada maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Fransa'da Macron neden erken seçim kararı aldı? Erken seçim ne zaman yapılacak? YKS soruları sızdı mı? ÖSYM Başkanı Ersoy iddiaları yalanladı Fenerbahçe seçim sonuçları 2024! Ali Koç ve Aziz Yıldırım hangi sandıktan kaç oy aldı? İşte oy sayıları Ali Koç ve Aziz Yıldırım'ın aldığı toplam oy sayıları kaç? (%) Aziz Yıldırım ile Ali Koç yüzde kaç oy aldı, oy farkı kaç?
Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

Cemal Enginyurt'tan Bakan Şimşek'e videolu öneri: Güneş'ten vergi almayı düşünüyor musun?

500

Yorumlar (53)

yavuz sultan selim:

sen kimsin sahtekar taklacı. amigo musun spor yorumcusu musun bu tür kıt zekalı, iki lafı bir araya getirmekten aciz adamları yorumcu diye çıkarıyorlar. Ne var bunda adam doğruyu söylemiş, fransızların bitik olduğunu herkes görüyor bir tek sen görmüyorsun anlaşılan.

26
11
yanıtYanıtla
shn:

Ümit Karan sen kim yorumculuk kim, son yıllarda hak etmeyen hak etmediği koltuğa oturtturulunca böyle saçmalıklar çıkmaya başlıyor. Ama eseas tatlı su kurnazlığı senin Diröktörün Uluerende Gazetecinin sorusunu vermede direk cevaba geçince böyle algı operasyonu çıkıyor.

13
21
yanıtYanıtla
Fedai:

Hadi perira fenerin antrenörü Gs den ona ne diyelim de. . . . . . . . peki sen kimsin cümbük hangi sıfatla konuşuyorsun. Gündemde kalmak istiyorsun tabi ancak fenere sataşrak olur bu işler. . . . .

16
16
yanıtYanıtla
cem uzun:

viktorun başarısı ümütün başına vurmuş hazmedemiyo fenerin başrısını

15
17
yanıtYanıtla
xyz:

Sen kimsin ümit karan adama gazeteci bir soru soruyor oda ona kendi yorumunca açıklama getiriyor. Adam benim oyun sistemimi beğenmiyorsunuz ama ben 3 kulvarda yarışıyorum. Siz tek kulvarda yarışanlara bakın deyip bjk. ile gs. yi örnek veriyor ne var bunda.

16
13
yanıtYanıtla
Lakin:

Lan rutben kadar konus hoost

21
7
yanıtYanıtla
KaraMobil-IOS:

Helal sana budur Galatasaraylı olmak budur

11
16
yanıtYanıtla
Vatan:

Sen önce mekanların da masa masa dolanan eşine sahip çık sayın Karan biz biliriz senin mekanını

5
21
yanıtYanıtla
xxMobil-ANDROID:

Yalanmı lan, çokmu iyiydinizde elendiniz cinconlular, doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar diye boşuna söylememiş atalarımız

12
12
yanıtYanıtla
fb liMobil-ANDROID:

gs bitikse bitiktir stadı bile devlet yaptı gerçekleri bilmek lazım ümitte bitikti acun sayesinde azıcık popüler oldu acunda fenerli ama ümit bunu bilmez herşeyi bilir ama haddini bilmez. bitik eski gs li.........

7
14
yanıtYanıtla
Tüm 53 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title