Haberler

Türkiye Eskrim Takımları Akdeniz Şampiyonası'nda Bronz Madalya Kazandı

Güncelleme:

Akdeniz Eskrim Şampiyonası'nda Türkiye'nin kadın ve erkek karışık takımları bronz madalya elde etti. Kadın takımı İspanya-3'ü geçerek yarı finale yükseldi ancak İtalya'ya yenilerek üçüncü oldu. Erkek takımı ise Portekiz'i mağlup ederek yarı finalde İspanya-2'ye kaybederek üçüncü oldu. Gençler Dünya Kupası'nda ise erkek ve kadın kılıç takımları sırasıyla 7. ve 15. oldu.

20. Akdeniz Eskrim Şampiyonası'nda mücadele eden Türkiye'nin kadın ve erkek karışık takımları, bronz madalya elde etti.

Türkiye Eskrim Federasyonunun açıklamasına göre, 15 ve 17 yaş altı sporcuların katılımıyla İspanya La Nucia kasabasında düzenlenen organizasyonda takım müsabakaları yapıldı.

Alara Atmaca, Elif Yalçın ve Duru Ayşe Özgönül'den kurulu kadın karışık takımı, İspanya-3 takımını 30-27'lik skorla geçerek yarı finale yükseldi ancak İtalya'ya 30-23 yenilerek üçüncü oldu.

Toprak Altınçekiç, Kıvanç Kırtay ve Göksu Mert Oran'dan oluşan erkek karışık takımı ise Portekiz'i 30-7 mağlup ederek çıktığı yarı finalde İspanya-2 takımına 30-27 yenilerek podyumun üçüncü basamağına çıktı.

Öte yandan Gençler Dünya Kupası'nın Bulgaristan Filibe kentindeki ayağında yarışan erkek kılıç takımı (Tolga Aslan, Enes Talha Kalender, Adem Doruk Küpeli, Furkan Yaman) 7'nci, kadın kılıç takımı (Begüm Alkaya, Akya Göllü, Nil Güngör, Zehra Kerem) ise 15'inci sırayı aldı.

Gürcistan'ın başkenti Tiflis'in ev sahipliği yaptığı Gençler Dünya Kupası ayağında piste çıkan kadın kılıç takımı (Ceren Cebe, Nilahsen Erten, Aleyna Ertürk, Yasemin Toktaş) da organizasyonu 12'nci sırada tamamladı.

Kaynak: AA / Spor

Portekiz İspanya Akdeniz Türkiye İtalya Dünya Turnuva Spor Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Yargı final mi yapıyor? Yargı bitiyor mu 2024? Teşkilat final mi yapıyor? Teşkilat bitiyor mu 2024? Korkma Ben Yanındayım final mi yapıyor? Korkma Ben Yanındayım bitiyor mu 2024? Üç Kız Kardeş final mi yapıyor? Üç Kız Kardeş bitiyor mu 2024? Kardeşlerim final mi yapıyor? Kardeşlerim bitiyor mu 2024? Gönül Dağı final mi yapıyor? Gönül Dağı bitiyor mu 2024? 27-28 Nisan Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title