Haberler

Tuncelili Atlet, Milli Takım Kampına Katıldı

Tuncelili atlet Şiyar Munzur Güven, 2020 olimpiyatlarına hazırlık için Antalya’da düzenlenen milli takım kampına katıldı.

Tuncelili atlet Şiyar Munzur Güven, 2020 olimpiyatlarına hazırlık için Antalya'da düzenlenen milli takım kampına katıldı.

Atletizm Federasyonu tarafından düzenlenen Türkiye şampiyonalarında 800 metreyi 1.54.65'le koşarak Türkiye'nin en iyi ikinci derecesini yapan Şiyar Munzur Güven, Antalya'da düzenlenen milli takım kampında çalışmalarını sürdürüyor.

Kampın 2020 olimpiyatlarına hazırlık amaçlı düzenlendiğini aktaran Milli Sporcu, "Bu bizim için çok önemli bir olay. Kısıtlı imkanlarla çalışmamıza rağmen ülke genelinde bizlerden çok çok iyi şartlarda hazırlanan sporcularla yarışıp, böyle bir başarı elde etmiş olmak benim için gurur verici bir durum. Kampta düzenlenen yarışmalarda barajı geçebilirsem olimpiyatlara katılmaya hak kazanacağım. Bunu da başaracağıma inanıyorum" dedi.

Kent genelinde faaliyet yürüten spor branşlarına gösterilen ilginin atletizme de gösterilmemesinin kendilerini üzdüğünü ifade eden Güven, "Antrenörlerimizin ve birkaç hayırsever iş adamlarımızın destekleriyle ülke genelinde çok güzel başarılara imza attık. Dünya şampiyonalarında hem ülkemi hem de ilimi temsil ettim. Ancak diğer branşlara gösterilen ilgiyi görememek bizlerin motivasyonunu düşürüyor. Yaz kış demeden her gün çalışmalar yapıyorum. Tesisimiz yok ve antrenmanları yeri geliyor yağmurun, karın altında yeri geliyor sıcağın, toz toprağın içinde yapıyoruz. Bizler atletizimciler olarak bu ilde çok güzel dereceler yapıyor ve ilimizi temsil ediyoruz. Devlet büyüklerimizden emeğimizi görmelerini ve bizlere destek olmalarını istiyoruz" diye konuştu. - TUNCELİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Antalya Munzur Spor Haberler

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Eskişehir'de skandal olay! Alkol alıp camilere girdi, Kur'an-ı Kerimleri yırttı

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Suriyeli öğrencinin mezuniyet töreninde yaptığı konuşma sosyal medyayı ikiye böldü

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Cumhurbaşkanlığı'ndan AYM kararları sonrası ilk yorum: Cumhurbaşkanı'nın yetkileri iptal edilmedi

Bakmadan Geçme

Kurbanlık vekalet nasıl verilir, nasıl alınır, ne söylenir 2024? Dybala Galatasaray'a mı gelecek? 5 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 5 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 5 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 5 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 5 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 5 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 5 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 5 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 5 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 5 Haziran Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 5 Haziran 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 5 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 5 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 5 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Portekiz Finlandiya maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Portekiz Finlandiya hazırlık maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen'in yeni fotoğrafı ortaya çıktı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title