Haberler

    Tugay Kerimoğlu Gstv'ye Açıklamalarda Bulundu

    Galatasaray Futbol Takımı'nın yardımcı teknik direktörü Tugay Kerimoğlu GSTV'de yayınlanan programda önemli açıklamalar yaptı.

    Galatasaray'da Roberto Mancini'nin yardımcılığını yapan Tugay Kerimoğlu, çarpıcı açıklamalarda bulundu. İşte Tugay Kerimoğlu'nun açıklamaları;

    Gelecek sezon daha iyi olacak


    "Gemiyi sağ salim şekilde limana yaklaştırdık. Geldiğimizden güne bu yana sıkıntılar yaşadık ama hepsini hocamızın önderliğinde oyuncularla birlikte çözmeye çalıştık. Hep pozitif düşünmeye çalışan bir insanım. Başarıyla sezonu bitirdik.' 'Bireysel anlamda çok yetenekli futbolcularımız var, aradaki çözülmesi gereken konu sevgiydi. Bu da son 5-6 maça yansıdı. Sezonun bitmesini istemedim, her şey güzel bir şekilde ilerlemeye başladı. Gelecek sezon daha iyi olacak. Bu iş ekip işi. Teknik ekibi, oyuncusu, çalışanı. Bir tek istediğimiz vardı; herkesin sevgisini ve işine saygısını göstermesi."

    Hiçbir futbolcumuzdan herhangi bir saygısızlık görmedim


    "Deplasmanlarda kötü futbol oynamıyorduk ama istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Ancak bunu oyuncularımızla konuşarak aşmaya çalıştık. Oyuncularımızın o kadar güçlü bir karakteri var ki, bunu son 5-6 haftada gösterdik zaten. Bizim aramızda çok güzel bir sevgi bağı var. Ben hiçbir zaman oyunculara uzak olmayı tercih etmem. Tabi ki arada dozunda mesafesi olmalı ancak kimseyi kimseden ayırmam, ayırmayacağım da. Hepsiyle tek tek konuşarak, neyin nasıl yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Galatasaray futbolcusu her zaman kaliteli olmalıdır. Hiçbir futbolcumuzdan herhangi bir saygısızlık görmedim. Futbolculuk ve antrenörlük birbirinden çok farklı. Çizginin ötesine geçtiğinizde 30 tane evladınız oluyor. Teknik direktörseniz her şeyle ilgilenmelisiniz. Bu sezon oynadığımız tüm karşılaşmalardan keyif aldım. Oyuncularımız her maç % 100’üyle mücadele etti. Ertelenen Juventus maçını unutamıyorum. Oyuncuları tekrar motive etmek çok zordur. Ancak alnımızın akıyla çıkmayı başardık. Sneijder’ın golünden sonra çok farklı ruh hali içindeydik. Top ağlarla buluştuğu zaman dünyanın en mutlu insanı olursunuz."

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Tugay Kerimoğlu Roberto Mancini Galatasaray Spor Haberler

    İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

    İsrail'den yeni ateşkes hamlesi! Mısır ve Katar'a teklif iletti

    Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

    Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

    '7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    "7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

    Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title