Haberler

    Tudor Israrla Strinic Diyor!

    Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'un şu sıralarda kadrosunda görmeyi en çok arzuladığı futbolcu, vatandaşı İvan Strinic...Hırvatistan Milli Takımı'nda da sol bek oynayan 1.86 boyundaki oyuncu, Carole'ün kötü performansından sonra Galatasaray açısından zorunlu transfer haline geldi.

    Galatasaray Teknik Direktörü Tudor'un şu sıralarda kadrosunda görmeyi en çok arzuladığı futbolcu, vatandaşı İvan Strinic...

    Hırvatistan Milli Takımı'nda da sol bek oynayan 1.86 boyundaki oyuncu, Carole'ün kötü performansından sonra Galatasaray açısından zorunlu transfer haline geldi.

    Fanatik'İn haberine göre, Tudor da yöneticilerle yaptığı her transfer görüşmesinde, Strinic'in takım için ne kadar önemli olduğunu dile getiriyor. Napoli ise Strinic konusunda Galatasaray'a kesin bir cevap vermedi. Sarı-Kırmızılılar tecrübeli futbolcuyu bonservisiyle birlikte kadrosuna katmak istiyor ve 5 milyon Euro gözden çıkarılmış durumda.

    Kaynak: Sporvadisi.com / Spor

    Hırvatistan Galatasaray Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title