Haberler

Trabzonsporlu Yıldızları İzlemeye Gelen Gözlemciler, Hayal Kırıklığına Uğradı

Güncelleme:

Trabzonsporlu Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü izlemek için Galatasaray maçına gelen gözlemciler, hayal kırıklığı yaşadı.

Trabzonspor'un genç yıldızları Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür sezon başından bu yana ortaya koydukları performansla taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı. Etkili oyunlarını sezonun genelinde sahaya yansıtmayı başaran Okay-Yusuf-Abdülkadir üçlüsü, Türk Telekom Stadı'nda Galatasaray ile oynanan karşılaşmada vasatı aşamadı. Bordo-mavili taraftarlar, takıma yaptıkları katkılarla gelecek vaadeden ve rekor fiyatlarla Avrupa'ya transfer olmaları beklenen üçlünün bu oyunu sonrası hayal kırıklığına uğradı.

Sosyal medyada yapılan yorumlarda bu üç oyuncunun derbide etkisiz kalmasının maçın sonucuna etki ettiği görüşü ağırlık kazandı.

İZLEME KOMİTELERİ ŞAŞIRDI

Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ün sezon başından bu yana gösterdikleri performansın ardından Avrupa kulüpleri, scout ekiplerini bordo-mavili takımın maçları için görevlendirmişti. Okay Yokuşlu'nun Trabzonspor formasının dışında A Milli Takım'da da gösterdiği etkili oyun, başta Barcelona, Valencia ve Manchester City gibi devler olmak üzere Avrupa ekiplerinin izleme komitelerini önceki akşam oynanan derbiye yönlendirdi. Okay, 90 dakika boyunca iyi bir futbol sergilese de yaptığı kritik hatalar maçın sonucuna direkt etki etti.

SEZON SONUNA KADAR TAKİPTELER

Trabzonspor'da Okay Yokuşlu'nun yanı sıra Avrupa'nın dev kulüpleri tarafından izlenen Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür de derbide etkisiz bir oyun sergiledi. İspanya'dan Atletico Madrid, Almanya'dan Borussia Dortmund ve Schalke, İngiltere'den ise Arsenal gibi birçok Avrupa kulüplerinin izleme ekipleri istedikleri performansı oyuncularda göremedi.

Okay Yokuşlu, Yusuf Yazıcı ve Abdülkadir Ömür'ü sezon başından bu yana birçok karşılaşmada takip eden Avrupa kulüplerinin, sezonun geride kalan haftalarında da oyuncuların sergileyeceği performansa göre yapacakları tekliflerin fiyatını belirleyecekleri öğrenildi.

Kaynak: Haberler.Com / Spor

Yusuf Yazıcı Trabzonspor Galatasaray Spor Haberler

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

MGK sonrası 7 maddelik bildiri: Irak ve Suriye'de terör örgütleri tüm unsurlarıyla bertaraf edilecek

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

Olcay Kılavuz Bahçeli'nin danışmanlık görevinden alındı

'7 çocuğum aç' deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

"7 çocuğum aç" deyip kendine zarar veren vatandaşın üzerine kayıtlı 6 araç çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na 'Roma turu' tepkisi

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan İmamoğlu'na "Roma turu" tepkisi

500

Yorumlar (5)

asd:

bunlarmıla yıldız bunlar bisküvi çocuğu ahh ah ben gençken bunlar gibi şanslı olucaktım ki ahh ulan ahhh

5
7
yanıtYanıtla
DERELİ:

bi GÖKDENİZ GELMEZ YATTARA GELMEZ FATİH TEKKE GELMEZ DAHA YÜZYILDA BİR Dİ

5
0
yanıtYanıtla
beğenmeyen kızını vermesin!:

iyi ya biz de satma yanlısı değiliz zaten onca borcu üç futbolcu mu kapatacak sanki para çarçur olacağına satmayız daha iyi.

4
0
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bizim futbolcular yurt dışında zorlanıyor burada alışıyorlar rahata imtiyaza emre avrupada oynuyor olsaydı hakeme o şekilde ayar verebilirmiydi

3
0
yanıtYanıtla
ayancık57:

bizdeki futbolcuların nesini izleyecen kimi ağır vasıta kiminin kaporta kırık dökük zaten çoğu yabancı avrupada fazla vergi vermemek için türkiyeye geliyorlar

1
1
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title