Haberler

İtalyan Basını: Napoli Türkleri İmha Etti

Güncelleme:

UEFA Avrupa Ligi 2. tur ilk karşılaşmasında 0-4 biten Trabzonspor-Napoli karşılaşması çizme basınında geniş yer buldu.

UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında 'Fırtınalar' estiren Trabzonspor, Avni Aker'deki 2. Tur ilk maçında Napoli karşısında adeta yıkıldı. Maçın ilk dakikalarında kalesinde gördüğü goller neticesinde sahadan 4-0 mağlup ayrılan bordo-mavililer, 26 Şubat'ta İtalya'da oynanacak rövanş öncesi tur şansını mucizelere bıraktı.

ALTIN AT ARABASI BENZETMESİ

Dün akşam bir şov yapan, Napoli'nin yeni fenomeni Gabbiadi'ni, gösterdiği performansla takımını adeta altın bir at arabasıyla bir üst tura yaklaştırdı. Mavi-beyazlılar, az sayıda oyuncuya sahip (yedek kulübesinde sadece 3 kişi) mütevazi rakibine acımadan saldırdı. Maçın karnesini de hazırlayan gazete, Napoli'ye 10 üzerinden 7.5, Trabzonspor'a ise 5 puan verdi.

BENITEZ'E 7 YANAL'A 5

Karnede, adeta bir gezintiye çıkmış gibi elde ettikleri zaferle takımını bir üst tura yaklaştıran Napoli Teknik Direktörü Rafael Benitez'e 7, rakip meslektaşı Ersun Yanal'a ise 5 puanı layık gördü.

MAÇIN ADAMI GABBIADINI

Gecenin adamı olan ve kalitesini fazlasıyla ortaya koyan Napoli'nin forveti Gabbiadini 8 puanla ilk sırada yer alırken, Trabzonspor'da ise en yüksek puanı; 5.5'i Fatih Atik, İshak Doğan, Medjani, Özer Hurmacı paylaştı.

BENITEZ'İN TAKIMI TÜRKLERİ İMHA ETTİ

Benitez, Napoli'deki teknik direktörlüğü boyunca 50'inci galibiyetini Türkler karşısında elde etti.Henrique, Higuain ve Gabbiadini, daha ilk yarıda rakiplerinin işini bitirdi. Trabzonspor'un sahasında Napoli tam konsantre ve sertti.

NAPOLI, ALTÜST ETTİ

Bu Napoli adeta bir luna park gibi. Gerçekten eğlenceli bir şov yaptı, Benitez'in takımı Trabzonspor'u altüst etti. Anneciğim bu Napoli, Trabzonspor'un üzerine bir fırtına gibi çöktü ve yarım saatte rakibini bir kum tanesine dönüştürdü.

BENITEZ'İN AVRUPA ŞOVU

Benitez'in Avrupa şovu. Takımının bir üst turunu neredeyse garantiledi. Hüseyin Avni Aker, Trabzonspor'a bir cehennem kuyusu oldu. Napoli, 90 dakika boyunca rakibine ve onun ateşli taraftarına işkence yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Rafael Benitez Trabzonspor Napoli Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (1)

mala vuran sivaci:

Türk mü ? Ha ha , Türk türkü gammazlamaz , Lazlar başka bişey henüz çözemedim

2
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title