Haberler

Trabzonspor - Gyirmot Hazırlık Maçı

Trabzonspor, dördüncü hazırlık maçında Macaristan'ın 1. Lig ekiplerinden Gyirmot'u 2-0 yendi.

Trabzonspor, dördüncü hazırlık maçında Macaristan'ın 1. Lig ekiplerinden Gyirmot'u 2-0 yendi.

Macaristan kampında oynadığı ilk hazırlık maçında Avusturya'nın dördüncü lig ekiplerinden SV Gerasdorf takımını 6-1, ikinci karşılaşmasında Gyori ETO'yu 2-0, üçüncü maçında Budapeşte'yi de 5-0 gibi farklı bir sonuçla mağlup eden bordo-mavililer, dördüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

28. dakikada Onazi'nin uzun pasında ceza sahasında savunmanın arkasında topla buluşan Mehmet Ekici, meşin yuvarlağı uygun durumdaki Yusuf Erdoğan'a çıkardı. Altı pas içinde bu futbolcu da topu boş kaleye gönderdi: 1-0

79. dakikada N'Doye'nin pasında topla uygun durumda buluşan Yusuf Yazıcı, yerden bir vuruşla meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu: 2-0

Karşılaşma, Trabzonspor'un 2-0 üstünlüğüyle tamamlandı.

-Onazi ve Castillo da forma giydi

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal, yeni transferler Oganyi Onazi ve Castillo'ya ilk 11'de görev verdi.

Kampa bugün katılan Castillo, 65. dakikada yerini Sheidaev'e bırakırken dün gelen Onazi ise 90 dakikada sahada mücadele etti.

Trabzonspor'da yeni transferler Castillo ve Onazi'den sonra takımları Şampiyonlar Ligi'nden elenen Luis İbaniz ile Matus Bero'nun da yarın İstanbul'da sağlık kontrolünden geçtikten sonra kampa katılacağı bildirildi.

Bordo-mavili takımda ikinci yarı başında oyuna dahil olan Mustafa Yumlu, 75. dakikada sakatlanarak maça devam edemedi. Bu futbolcu yerini Akakpo'ya bıraktı.

Kaynak: AA / Spor

Mehmet Ekici Trabzonspor Macaristan Avusturya Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 4 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title