Haberler

Trabzonspor esprili Edin Visca paylaşımı yaptı, Cem Yılmaz'dan jet yanıt geldi

Güncelleme:

Trabzonspor, Medipol Başakşehir'den transfer ettiği Edin Visca ile video çekti. Komedyen Cem Yılmaz'ın gösterisindeki bir espriden esinlenilen video taraftarların beğenisini topladı.

CEM YILMAZ'A ESPRİLİ GÖNDERME

Trabzonspor, yeni transferi Edin Visca için özel bir video çekti. Ünlü komedyen ve oyuncu Cem Yılmaz'ın online yayın platformunda yayınlanan "Diamond Elite Platinum Plus" gösterisinin bir sahnesinden esinlenerek çekilen video sosyal medyada büyük ilgi gördü.

"DİKKAT EDİN"

Cem Yılmaz'ın gösterisinde, Karadeniz türkülerini esprili şekilde anlattığı bölümdeki "Çay Elinden Öteye"türküsünü söyleyen Visca'nın videosu "Dikkat Edin" mesajıyla paylaşıldı. Bordo-mavililerin merakla beklediği tanıtım videosu sosyal medyada beğeni topladı.

Trabzonspor esprili Edin Visca paylaşımı yaptı, Cem Yılmaz'da jet yanıt geldi

CEM YILMAZ'DAN JET YANIT

Cem Yılmaz'ın ise kendisine gönderme yapılan videoya yanıtı geçikmedi. Yılmaz, bordo-mavililerin paylaşımını alıntılayarak, " Trabzonspor'a hayırlı uğurlu olsun." mesajını paylaştı.

Trabzonspor esprili Edin Visca paylaşımı yaptı, Cem Yılmaz'da jet yanıt geldi

TRABZONSPOR, EDİN VİSCA'YI 3,5 YILLIĞINA KADROSUNA KATTI

Karadeniz ekibinin 4 milyon 300 bin euro bonservis bedeli karşılığında 3,5 yıllığına kadrosuna kattığı Edin Visca, sezonun kalanında 18 numaralı formayı giyecek. Sezon başından bu yana turuncu-lacivertli formayı 18 Süper Lig maçında terleten 31 yaşındaki kanat oyuncusu, eski takımına 4 gol ve 8 asistlik skor katkısı vermeyi başardı.

2011 yılından bu yana Medipol Başakşehir'de top koşturan deneyimli oyuncu, toplamda ise forma şansı bulduğu 398 resmi maçta 110 gol ve 118 asistlik performans sergiledi.

Kaynak: AA / Spor

Trabzonspor Edin Visca Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title