Haberler

Trabzonspor'dan Ayrılan Mustafa Reşit Akçay'dan Veda Mesajı

Güncelleme:

Trabzonspor'dan ayrılan Mustafa Reşit Akçay, destek olan ve güvenen herkese teşekkür ederek kulüple vedalaştı.

Trabzonspor'da sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilen teknik direktör Mustafa Reşit Akçay, görev süresi boyunca kendisine destek olan ve güvenen herkese teşekkür ederek, bordo-mavili kulüple vedalaştı.

Akçay, bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinde yer alan veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

"HERKESE TEŞEKKÜR EDİYORUM"

"Trabzonspor Kulübü teknik direktörlüğü görevimden ayrılmış bulunmaktayım. Görev süresi içinde bana destek veren ve güvenen herkese teşekkür ederim. Özellikle ulusal ve yerel basından koşulsuz güven duyan tüm medya mensuplarına ayrıca teşekkür ediyorum. Futbolcu arkadaşlarıma, kaptan Onur, Olcan ve Mustafa'nın şahsında teşekkür ediyorum. Onların karakterleri geleceğin daha iyi olmasına katkı yapacaktır. Buna yürekten inanıyorum. İş arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarına ve teknik kadrodaki arkadaşlarıma teşekkür ediyorum.

"ALLAH TÜM TRABZONSPORLULARIN YARDIMCISI OLSUN"

Sadakat ve tutku ile yararlı olmaya çalıştığım bu görevimden oluşan gereklilikler nedeniyle üzülerek ayrılıyorum. Bundan sonra Sayın Başkanımıza, Yönetim Kurulumuza ve camiamıza sonsuz başarılar diliyorum. Allah tüm Trabzonsporluların ve insanlarımızın yardımcısı olsun" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mustafa Reşit Akçay Trabzonspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title