Haberler

Tofaş Perdeyi 20 Ağustos'ta Açıyor

Gelecek sezonda 7Days EuroCup, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Erkekler Türkiye Kupası'nda mücadele verecek olan TOFAŞ, yeni sezon çalışmalarına 20 Ağustos'ta başlayacak.

Gelecek sezonda 7Days EuroCup, Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ve Erkekler Türkiye Kupası'nda mücadele verecek olan TOFAŞ, yeni sezon çalışmalarına 20 Ağustos'ta başlayacak.

Tahincioğlu Basketbol Süper Ligi ekiplerinden TOFAŞ'ın sezon öncesi hazırlık ve kamp programı belli oldu. 2018-2019 sezonunda Basketbol Süper Ligi, Erkekler Türkiye Kupası ve 7Days Eurocup olmak üzere 3 kulvarda mücadele edecek olan Mavi-Yeşilliler, sağlık kontrollerinin ardından yeni sezon hazırlıklarının startını 20 Ağustos 2018 Pazartesi günü Mustafa V. Koç Spor Tesisleri'nde verecek. Çalışmalarına 27 Ağustos-7 Eylül 2018 tarihleri arasında İtalya'nın Bormio kentinde gerçekleştireceği yurt dışı kampıyla devam edecek olan Bursa temsilcisi, burada Almanya'nın Würzburg ve İtalya'nın Brescia takımlarıyla 2 hazırlık karşılaşması oynayacak.

CEVAT SOYDAŞ TURNUVASI 19-22 EYLÜL'DE

İtalya kampının ardından çalışmalarını Antalya'da sürdürecek olan TOFAŞ Basketbol Takımı, 12-16 Eylül 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilecek Gloria Cup'ta Euroleague ekipleri Zalgiris Kaunas ve Anadolu Efes ile önemli maçlara çıkacak. Bu sene 18'incisi düzenlenecek Uluslararası Crowne Plaza Bursa Cevat Soydaş Basketbol Turnuvası ise 19-22 Eylül 2018 tarihleri arasında yapılacak. TOFAŞ'ın ev sahipliğinde Bursa'da gerçekleştirilecek turnuvaya Mavi Yeşilliler dışında; Yunanistan'ın Promitheas Patras B.C. takımıyla Türkiye'den Türk Telekom, Pınar Karşıyaka, Gaziantep Basketbol ve Sakarya Büyükşehir Belediyespor takımları da katılacak.

TOFAŞ Basketbol Takımı, 26 Eylül 2018 tarihinde Bursa'da Banvit ile oynayacağı özel maçla yeni sezon hazırlıklarını tamamlayacak.

- Bursa

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? Lilak ne zaman işlem görecek? Hukuk Mesleklerine Giriş Sınavı ne zaman 2024? En az atama yapılacak branşlar! Öğretmen atamalarında en az hangi branşlar atanacak? Temmuz'da asgari ücrete zam var mı? 2024 Temmuz ayında asgari ücrete zam gelecek mi, artacak mı? 8 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 8 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Aziz Yıldırım aday mı? Fenerbahçe başkanlığına Aziz Yıldırım aday olacak mı? 8 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 8 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 8 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title