Haberler

Tatvan'da Engelli Öğrencilere Spor Kursları

Bitlis’in Tatvan ilçesinde, engelli öğrencilere yönelik spor kursları açıldı.

Bitlis'in Tatvan ilçesinde, engelli öğrencilere yönelik spor kursları açıldı.

Tatvan Kaymakamlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) bünyesinde faaliyet gösteren Tatvan Aile Destek Merkezi (TADEM) Engelli Oyun ve Eğitim Merkezi ile Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü arasında yapılan işbirliği ile engelli öğrencilere yönelik Judo, Tekvando, Muaythai, güreş, voleybol, hentbol kursu açıldı. Proje ile engelli öğrencilerin spor eksikliklerinin giderilmesi ve onlara daha iyi ve mutlu bir yaşam standardının oluşturulması hedefleniyor.

Açılan kurslarla ilgili açıklamada bulunan Tatvan Kaymakamı Mehmet Ali Özkan, ilçe genelinde her yaş grubuna uygun spor kurslarının yanı sıra engelli bireyler için de spor kursları açtıklarını belirterek, bu spor kursları ile engelli bireylerin sosyal hayata en iyi şekilde adapte olmalarını amaçladıklarını söyledi. Özkan, "İlk etapta engelli bireylerimizi kapsayan Judo, Tekvando, Muaythai, Güreş, Voleybol, Hentbol gibi eğitsel spor oyunları kursları açtık. Bu sayede ilçemizdeki engelli bireylerde artık sporla iç içe olma imkanı bulacak" dedi.

Sporun insanlar için yaşam şekline dönüşmesinde engellileri de unutmadıklarını belirten Tatvan Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Şahin Kardaş ise, verdiği desteklerden ötürü İlçe Kaymakamı Mehmet Ali Özkan'a teşekkürlerini iletti. - BİTLİS

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Ali Özkan Bitlis Tatvan Spor Haberler

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Bomba iddia! Üç parti birleşip başına da Abdullah Gül'ü geçirecek

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Yok böyle para! İşte Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Mourinho'nun maliyeti

Ankara'da çirkin olay! 'Sizden midem bulanıyor' diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Ankara'da çirkin olay! "Sizden midem bulanıyor" diyerek başörtülü komşusuna keserle saldırdı

Bakmadan Geçme

Kaan Kazgan'a kim saldırdı? Batuhan Çarbuğa kimdir? Wembley Stadyumu hangi takıma ait? Borussia Dortmund Şampiyonlar Ligi kazandı mı? Dortmund'un kaç tane Şampiyonlar Ligi kupası var? Sampiyonlar Ligi Finali nerede, hangi statta 2024? 1-2 Haziran Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Yeni Irak Cumhuriyeti Büyükelçisi Anıl Bora İnan kimdir? Anıl Bora İnan hayatı ve biyografisi 1 Haziran 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 1 Haziran Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 1-2 Haziran İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 1 Haziran AFAD ve Kandilli deprem listesi! 1 Haziran Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 1-2 Haziran Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 1 Haziran 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 1-2 Haziran Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 1-2 Haziran İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 1-2 Haziran Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi!
Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak 'büyü' iddiası

Çiftliğinden kaçırılan FETÖ elebaşıyla ilgili gündem yaratacak "büyü" iddiası

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title