Haberler

Sporun ve Sporcunun Dostu Şahinbey Belediyesi

Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulları’nı tamamlayan 1 Bin 589öğrenciye törenle sertifikaları verildiŞahinbey Belediyesi Akkent Spor Salonu’nda düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri, öğrenciler ve...

Şahinbey Belediyesi Yaz Spor Okulları'nı tamamlayan 1 Bin 589öğrenciye törenle sertifikaları verildi

Şahinbey Belediyesi Akkent Spor Salonu'nda düzenlenen törene AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, protokol üyeleri, öğrenciler ve veliler katıldı.Dokuz ayrı branşta spor eğitimi alan binlerce öğrenci mezun olmanın heyecanını yaşadılar.

Şahinbey Belediyesi'ni tebrik ediyorum

AK Parti Gaziantep Milletvekili Mehmet Erdoğan, Şahinbey Belediyesi'nin spor faaliyetlerini yakından takip ettiğini belirterek, "Şahinbey Belediyemizin spora verdiği desteği yakinen takip ettim. Birçok şampiyonlar çıkmış bunlardan oldukça mutlu oldum. Ampute Futbol Takımı Süper Ligde ilimizi temsil eden tek takımız. Bunların yanında Karate, Tekvando, Masa Tenisi ve Voleybol gibi spor dallarının tamamında çok iyi dereceler almış çocuklarımız var. Ben spora vermiş olduğu destekten dolayı Şahinbey Belediyemizi kutluyorum" dedi.

Obeziteden korunmak için spor yapın

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, gençlerin mutlaka spor yapmaları gerektiğini belirterek, "Şahinbey Belediyesi olarak her zaman sporcuyu destekledik. Bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz.Üç yıldır gençlerimizi spora teşvik etmek için onlara spor malzemesi dağıtmaya devam ediyoruz. Yaz Spor Okullarımızda futbol, basketbol, voleybol, karate, tekvando, masa tenisi, satranç dallarında 1.589 sporcumuz eğitim aldı. Ben gençlerimizin en az bir dalda spor yapmasını tavsiye ediyorum. Çünkü çağımızın hastalığı obezite. Bu hastalıkla mücadele etmemiz gerekiyor. Hareketsiz kaldığımız zaman hemen kilo alıyoruz. Çok kilo demek çok hastalık demektir. Hiç olmazsa günde yarım saatinizi spora ayırarak sağlıklı kalalım. Ben tüm sporcularımız tekrar kutluyor ve tebrik ediyorum" diye konuştu. - GAZİANTEP

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Şahinbey Belediyesi Gaziantep Akkent Spor Haberler

Bakmadan Geçme

Sandık Kokusu final mi yapıyor? Sandık Kokusu bitiyor mu 2024? Taş Kağıt Makas final mi yapıyor? Taş Kağıt Makas bitiyor mu 2024? Kuruluş Osman final mi yapıyor? Kuruluş Osman bitiyor mu 2024? Sandık Kokusu 21. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Sandık Kokusu yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Taş Kağıt Makas 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Taş Kağıt Makas yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kuruluş Osman 159. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 1 Mayıs Kuruluş Osman yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Deliha 2 konusu nedir? Deliha 2 oyuncuları kimler? Deliha 2 filmi ne zaman, nerede çekildi? Kuruluş Osman CANLI izle! ATV Kuruluş Osman 158. bölüm canlı izle! Kuruluş Osman yeni bölümde neler olacak? ATV canlı izleme linki! Metro ne zaman açılıyor? 1 Mayıs otobüs, Marmaray, vapur ve tramvay ücretsiz mi? Gelinim Mutfakta kim birinci oldu, çeyrek altının kim aldı? 1 Mayıs Gelinim Mutfakta kim kazandı? Puan durumu nedir? Mayıs askerlik yerleri ne zaman açıklanacak? 2024 MSB Mayıs askerlik celp ve sevk tarihleri! CANLI ALTIN FİYATLARI | Güncel çeyrek altın fiyatları ne kadar? 1 Mayıs altın fiyatları yükseldi mi? Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 1 Mayıs Euro kaç lira? GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (1 Mayıs) Dolar ne kadar oldu? PSG - B.Dortmund maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda? PSG - B.Dortmund maçı şifresiz mi?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title