Haberler

Spor Toto 3. Lig

Spor Toto 3.Lig'de Arsinspor'u farklı yenerek çıkışını sürdüren Yeni Diyarbakırspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2.Lig ekibi Altay'ı ağırlayacak.

Spor Toto 3. Lig'de Arsinspor'u farklı yenerek çıkışını sürdüren Yeni Diyarbakırspor, yarın Ziraat Türkiye Kupası'nda Spor Toto 2. Lig ekibi Altay'ı ağırlayacak.

Ligin ilk 2 haftasında 5 puan kaybettikten sonra sırasıyla kupada Adıyamanspor'u 4-1, ligde deplasmanda Şekerspor'u 1-0 ve kendi sahasında Arsinspor'u 4-0'la geçerek son 3 resmi maçını kazanma başarısını gösteren Yeni Diyarbakırspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda tur peşinde. Üst üste oynayacağı 4. resmi maçı da kazanarak galibiyet serisini devam ettirmek isteyen yeşil-kırmızılı takımın yarınki konuğu Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup ekibi Altay.

Yeni Diyarbakırspor kupada tur geçerek hem prestij hem de kupa sisteminden dolayı kasasına para koymanın hesaplarını yaparken, teknik heyetin hafta sonu deplasmanda oynanacak Ayvalıkgücü maçını düşünerek bugünkü maça as ve yedek karşımı bir kadro çıkarması bekleniyor.

Teknik direktör Namık Altunsoy, "Bizim için rakip ve kategori ayrımı yok" diyerek, "Bugünkü maçı kazanarak kupada 3. tura çıkmak istiyoruz. Önümüzdeki turlarda Diyarbakır'da oynayacağımız muhtemel bir Spor Toto Süper Lig veya PTT 1. Lig takımı şehre hava getirecek. Ancak bunu yaparken asıl hedefimiz olan ligi bir kenara itemeyiz. Çünkü bizim için esas olan ligdeki hedefimizdir. Kupada turu geçmek için elimizden geleni yaptıktan sonra Pazar günü deplasmanda oynayacağımız Ayvalıkgücü maçına odaklanacağız. Rakibimiz iç sahadaki maçlarını sentetik zeminde oynuyor. Biz de en az 2 idmanımızı sentetik zeminli sahada yapacağız" şeklinde konuştu.

Diyarbakır Atatürk Stadı'nda saat 14.00'da başlayacak Yeni Diyarbakırspor-Altay maçını Hatay'dan Sedat Sert yönetirken, yardımcılıklarını Hatay'dan Asker Açıkgöz ve Adana'dan Berkan Püsküller yapacak. - DİYARBAKIR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Türkiye Kupası Diyarbakırspor Adıyamanspor Arsinspor Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title