Haberler

    Slaven Bilic'in Devre Arasındaki Konuşması Beşiktaş'a Galibiyeti Getirdi

    Başakşehir karşısında etkisiz bir futbolla ilk yarıyı kapatan Beşiktaş'ı devre arasında Bilic ateşledi ve galibiyet geldi.

    Beşiktaş'a Başakşehir karşısında galibiyeti Bilic'in devre arası konuşması getirdi.

    Başakşehir maçı öncesi Beşiktaş’ta sinirler gergindi. Hem takımın ligde üst üste aldığı iki yenilgi, hem de sahaya 4 eksikle çıkılacak olması maçın zorluk derecesini en üst düzeye çıkartmıştı. İlk yarıda etkisiz bir futbol ortaya koyan ve devreyi 1-0 yenik kapatan Kartal’da öfke de tavan yaptı. En sıkıntılı anlarda bile oyuncularına moral veren konuşmalar yapan teknik direktör Slaven Bilic devre arasında adeta esti gürledi! Öncelikle yenilen gole kızan Hırvat hoca, “Antrenmanlarda sürekli yan toplara çalışıyoruz. Ne yapılması gerektiğini anlatıyoruz. Ancak sürekli yan toplardan gol yiyoruz! Herhalde ben size ne istediğimi anlatamıyorum. Sürekli geriye gidiyoruz” dedi.

    ‘Böyle kazanamayız’


    Sözlerine devam eden Bilic, “Koskoca bir 45 dakikayı boşa harcadık. Herkes şunu bilsin ki, bu şekilde maç kazanamayız. Yaptığımız bu hatalarla bu maçı çeviremeyiz. Sahada hepiniz hayalet gibisiniz. Ruhunuzu ortaya koymuyorsunuz. Çıkın, adam gibi oynayın ve bu maçı kazanın. Eğer kaybedersek çok şey değişir, haberiniz olsun” uyarısı yaptı. Takımın ikinci yarıda hem performansının artması hem de galibiyetin gelmesi de Bilic’in basın toplantısındaki, “Böyle oynayalım, kaybedelim. Buna hiç itirazım olmaz” sözlerini beraberinde getirdi.

    HTSpor

    Kaynak: EuroSport.com / Spor

    Slaven Bilic Başakşehir Beşiktaş Kartal Spor Haberler

    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title