Haberler

Sessiz Sedasız

Turkcell Süper Lig'in 5. Haftasında Trabzonspor, Sahasında Seyircisiz Oynadığı Maçta Ankaragücü ile Golsüz Berabere Kaldı.

Turkcell Süper Lig'in 5. haftasında Trabzonspor, sahasında seyircisiz oynadığı maçta Ankaragücü ile golsüz berabere kaldı.

Trabzon'da sessiz gece / Foto-galeri

Maçtan dakikalar...

Ve maç başladı..

Trabzonspor, Ankaragücü yarı sahasının sol tarafından Ceyhun'la uzun bir taç atışı kullandı. Ceza sahasında seken topu Gökdeniz yakaladı, Gökdeniz içeriye ortaladı fakat Başkent temsilcisinin defansı başarılı. Maçın 3. dakikasını geride bırakıyoruz...

Ankaragücü 5. dakikada sol taraftan etkili geldi. Ceza sahasına yapılan yerden ortada, Mustafa Keçeli araya girdi ve Sarı-Lacivertli ekibin atağı büyümeden engelledi.

Başkent temsilcisi sol kanattan bir kez daha etkili geldi. 8. dakikada Murat Duruer son çizgiye kadar indi, ortasını yaptı, top Trabzonsporlu futbolculara çarptı ve taça gitti.

Maçın ilk 10 dakikasını geride bıraktık ve Trabzonspor'un topla oynama yüzdelerinde %57'ye %43'lük bir üstünlüğü bulunuyor.

Gökdeniz yaklaşık 25 metreden kaleyi yokladı, top sekerek yandan dışarıya gitti.

Trabzonspor'da Erdinç, kendi yarı sahasında az önce girdiği hava topu mücadelesinde yerde kaldı. Trabzonspor faul atışını hemen kullandı.

Trabzonspor kalesinde bir anlık tehlike. 13. dakikada El Yasa orta saha çizgisinden Bebbe'ye ortaladı. Bebbe ceza sahası ön çizgisinde topa hareketlendi, kaleci Tolga çıktı ve topu son anda uzaklaştırdı.

19. dakikada Trabzonspor ceza sahası köşe çizgisine yakın bir yerden serbest atış kazandı. Ceyhun ceza alanı içerisine ortaladı, Mustafa Keçeli kalenin hemen çaprazında gelişine yerden vurdu, top yan ağlarda kaldı.

Maçın 24. dakikasında Gökdeniz ceza sahası sol tarafında Emre'yle girdiği mücadelede yerde kaldı. Hakem Yunus Yıldırım devam dedi.

27. dakikada Ankaragücü'nde Bebbe kendi yarı sahasında aldığı topla üç Trabzonsporlu futbolcuyu geçti, karşısına Erdinç geldi. Erdinç ancak faulle durdurabildi Kamerunlu oyuncuyu. Erdinç bu faulden sonra sarı kart görüyor.

Gökdeniz 34. dakikada beklenmedik bir anda, kaleye yaklaşık 35 metreden yüzünü kaleye döner dönmez vurdu, top az farkla üstten dışarıya gitti.

Karşılaşmanın 40. dakikası içerisine girdik ve topla oynama yüzdelerinde Trabzonspor %60'a, %40'lık bir üstünlükle oynuyor.

41. dakikada Ahmet Dursun ceza sahası sağ tarafından içeriye girdi, topu önünde fazla açtı, kaleci Tolga yattı ve topu aldı. Bu pozisyonda Ahmet Dursun'un dizi Tolga'nın süratına çarptı ve Tolga kısa süreli bir sakatlık geçirdi.

44. dakikada Ankaragücü'nda Ahmet Dursun sol kanattan yapılan ortada, altıpasın hemen önünde sekerek geçen topa dokunamadı.

Ve top ağlara gidiyor fakat gol değeri kazanmıyor. Yasin ceza sahasının hemen dışında, sağ kanattan yerden ortaladı, Bebbe vurdu, top ağlara gitti fakat Yunus Yıldırım ofsayt gerekçesiyle golü vermedi.

İlk yarının son düdüğü geliyor..  Trabzonspor 0-0 Ankaragücü...

Ve ikinci yarı başladı...

Trabzonspor hızlı başladı. 46. dakikada sol kanattan ceza alanı içerisine Mustafa Keçeli ortaladı. Ankaragücü defansından seken top, sağ çaprazda Serkan'ın önünde kaldı. Serkan gelişine uygun pozisyonda vurdu, top yandan dışarı gitti.

Bebbe, 49. dakikada Mustafa Keçeli'yle girdiği mücadelede faul yapıyor. Yunus Yıldırım, Bebbe'ye sarı kart gösterdi.

Ankaragücü 51. dakikada çok yaklaştı. Sağ kanattan Ahmet Dursun ceza alanına girdi. Kaleci Tolga'yla sağ çaprazda karşı karşıya kaldı. Ahmet Dursun yerden vurdu, top Tolga'nın bacaklarının arasında kaldı.

Trabzonspor'da oyuncu değişikliği. 58. dakikada Ceyhun ve Tolga Seyhan çıktı, Yattara ve Risp oyunda.

Trabzonspor 64. dakikada etkili geldi. Sol kanattan ceza sahası içerisine yapılan ortada, kalenin hemen önündeki Gökdeniz vurdu, top yandan dışarıya gitti.

Bu kez Mustafa Keçeli çok uzaklardan şansını denedi. 68. dakikada Yattara'nın pasında Mustafa Keçeli kaleyi karşısın alır almaz, yaklaşık 35 metreden vurdu, top farklı şekilde üstten dışarıya gitti.

Ankaragücü'nde oyuncu değişikliği. 68. dakikada Murat Duruer çıktı, Murat Erdoğan oyunda.

Maçın son 20 dakikası içerisine girdik ve maçta golsüz eşitlik devam ediyor.

72. dakikada Trabzonspor'da Umut Bulut çıktı, Ergin oyunda.

Maçın 79. dakikası içerisine golsüz beraberlikle giriyoruz ve karşılaşma bu sonuçla tamamlanırsa iki takımda puanını 8'e çıkaracak.

84. dakikada Yattara ceza alanı içerisine ortaladı, Ergin vurdu, top yandan dışarıya gitti.

87. dakikada Ankaragücü'nda Krita ceza alanının hemen önünden çok sert vurdu, top az farkla yandan dışarıya gitti.

Karşılaşmanın hakemi 3 dakika kaybolan zaman işareti verdi.

Ve maçın son düdüğü geliyor.. Trabzonspor cezası nedeniyle seyircisiz oynadığı maçtan golsüz eşitlikle ayrıldı ve puanını 8'e çıkardı... Trabzonspor 0-0 Ankaragücü...

TRABZONSPOR: 0 - ANKARAGÜCÜ: 0

Stat: Hüseyin Avni Aker

Hakemler: Yunus Yıldırım, Alpaslan Dedeş, Muhittin Gürses

Trabzonspor: Tolga, Serkan, Tolga Seyhan (Dk. 58 Risp 5), Erdinç, Celaleddin, Gökdeniz, Ayman, Hüseyin, Mustafa, Ceyhun (Dk. 58 Yattara), Umut (Dk. 72 Ergin Keleş)

Ankaragücü: Serkan, Abdullah, Emre, Da Silva, İlkem, Yasin (Dk. 77 İbrahim Ege), Cem Can, Kirita, Murat (Dk. 67 Murat Erdoğan), Ahmet Dursun (Dk. 84 Jaba), Bebbe

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title