Haberler

Sayitoğlu Noktayı Koydu: "Ziya Doğan Seneye Bizimle"

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın Gelecek Yıl da Takımın Başında Olacağını Açıkladı: "Kendisine Güveniyoruz."

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Haşim Sayitoğlu, teknik direktör Ziya Doğan'ın gelecek yıl da takımın başında olacağını açıkladı: "Kendisine güveniyoruz."

GÜVENİMİZ SONSUZ

Her zaman Ziya Doğan'ın arkasında olacaklarını ifade eden Haşim Sayitoğlu, "Teknik direktörümüzle ilgili bir sıkıntımız yok. Gelecek yıl için her hangi bir arayışımız da yok. Kendisi ile daha 1 yıllık sözleşmemiz var. Şu anda takımın başında görevine devam ediyor. Çıkan haberler de bizi ilgilendirmiyor. Kendisine güveniyoruz. Çalışmalarından memununuz ve daha güzel işlere imza atacağını düşünüyoruz" dedi.

"KİMİ İSTERSE ONU ALACAĞIZ"

Gelecek sezonla ilgili çalışmalara başladıklarını da açıklayan Sayitoğlu, "Ziya Doğan, 25 Nisan'da oynanacak Fortis Türkiye Kupası maçından sonra gelecek sezon alınması gereken futbolcuların listesini verecek. Biz de o yönde çalışmalara başlayacağız. Gelecek sezon kendine daha çok güvenen, daha güçlü bir kadroyla Ziya Doğan yönetiminde yolumuza devam edeceğiz. Ziya Doğan, kimi isterse onu alacağız" diye konuştu.

"KUPAYI ALAMAZSAK BU YIL BOŞA GİDER"

Fortis Türkiye Kupası'nı kazanamadıkları takdirde bu sezonun Trabzonspor için heba edilmiş bir yıl olacağını da vurgulayan Asbaşkan Sayitoğlu, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Turu geçeceğimize inanıyoruz ancak tersi bir durum, Trabzonspor için çok büyük kayıplar doğurur. Trabzonspor'un sezona başlarken her zaman büyük hedefleri olmuştur. Birisi şampiyonluk, diğeri Avrupa kupaları, bir diğeri Türkiye Kupası'dır. Şampiyonluk şansımız yok, Avrupa kupalarına katılabilmek için de Türkiye Kupası'nı kazanmamız gerekiyor. Bu yüzden olası bir kayıp, bu sezon için boşa geçmiş bir yıl olarak değerlendirilebilir."

"ŞANS ÇAYKUR RİZESPOR'DAN YANAYDI"

Pazar günü oynadıkları Çaykur Rizespor maçında kazanmak için mücadele ettiklerini de belirten Asbaşkan Sayitoğlu, açıklamasını şöyle bitirdi:

"İki takımın da galibiyete ihtiyacı vardı. Onlar buldukları pozisyonları değerlendirdi, biz değerlendiremedik ve mağlup olduk. Futbolun şansı, bizden değil, onlardan yana oldu. Bu sezon zaten çok büyük zorluklar yaşıyoruz. Gerek sakatlıklar olsun, gerek cezalılar, bizim belimizi çok büktü. Bunlara rağmen mücadelemizi sürdürdük. Aslında tam çok iyi gidiyoruz, dediğimiz dönemde bu sakatlıklar ortaya çıktı ve bu konuma geldik."

HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Deplasmanda Çaykur Rizespor'a 3-2 yenilerek taraftarlarına hayal kırıklığı yaşatan Trabzonspor, hafta sonunda karşılacağı Sakaryaspor maçının hazırlıklarına başladı. Bir günlük izinden sonra Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya sakatlıkları süren Musa ve Risp katılmadı, Ceyhun ve Celaleddin ise salonda çalıştı.

Uzun bir sakatlık dönemi geçiren kaleci Jefferson, takımdan ayrı doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Umut'da düz koşu yaparken Stepanov, takımla birlikte yapılan çalışmalara katıldı. Bordo mavili takım, nefes açıcı çalışmalardan sonra çift kale maç yaptı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title