Haberler

Bologna'da Pioli Gitti, Ballardini Geldi

Güncelleme:

Sezon başından beri bir türlü istediği performansı sergileyemeyen Bologna'da Stefano Pioli'ni görevden alındı.

Bologna, resmi internet sitesi aracılığıyla yaptığı açıklamayla teknik direktör Stefano Pioli'nin görevine son verildiğini ilan etti.

Kan değişikliği yakın

Ligde 17.sırada yer alan ve bu sezon oynadığı 18 maçta sadece 3 galibiyet alabilen Bologna'nın internet sitesinde şu ifadelere yer verildi:

"Bologna FC 1909 olarak arka arkaya gelen kötü sonuçlar ışığında büyük bir üzüntüyle teknik direktörümüz Stefano Pioli'nin görevine son veriyoruz. Büyük bir profesyonellik, tutku ve aidiyetle birlikte yıllardır kulübümzde görev alan Pioli ve ekibine teşekkür ediyor ve bol şans diliyoruz. Yeni hocamızı ilerleyen saatlerde açıklayacağız."

Yeni hoca Ballardini

Bu açıklamadan birkaç saat sonra yine internet sitesinde yapılan açıklamayla Stefano Pioli'den boşalan koltuğa Davide Ballardini'nin getirildiği açıklandı.

Bu yılın Haziran ayına kadar geçerli 6 aylık bir kontrat imzalanan Ballardini'nin hemen göreve başladığı belirtildi.

Ligin önemli taktisyenlerinden biri olarak gösterilen 50 yaşındaki teknik adam, daha önce Cagliari, Lazio, Palermo ve Genoa gibi Serie A takımlarında görev yapmıştı.

Kaynak: TotemSpor.Com / Spor

Bologna Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title