Haberler

Çorum FK'yı eleyen Bodrum FK, 1. Lig play-off finalinde Sakaryaspor'un rakibi oldu

Güncelleme:

Trendyol 1. Lig play-off yarı finalinde Çorum FK'yı penaltı atışlarında 5-4 mağlup ederek eleyen Bodrum FK, adını finale yazdırdı ve Sakaryaspor'un rakibi oldu. Trendyol Süper Lig'in son biletini alacak takımı belirleyecek olan final, 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadı'nda oynanacak.

Trendyol 1. Lig play-off yarı final ikinci maçında Bodrum FK ile Çorum FK, Bodrum İlçe Stadı'nda kozlarını paylaştı. Penaltı atışlarında rakibine 5-4 üstünlük kuran Bodrum FK adını finale yazdırmayı başardı.

NORMAL SÜRE VE UZATMALARDA GOL YOK

1-1'in rövanşında 90 dakika golsüz beraberlikle tamamlandı ve maç uzatmalara gitti. Uzatmalar da 0-0 bitince finalisti penaltı atışları belirledi. Konuk takımda Eren Aydın, 105+5. dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek takımını 10 kişi bıraktı.

Penaltılarda Çorum FK'yı eleyen Bodrum FK, 1. Lig play-off finaline yükseldi

PENALTILAR NEFES KESTİ

Penaltı atışlarında rakibini 5-4'lük skorla mağlup eden ev sahibi takım Bodrum FK, adını finale yazdırdı. Yeşil-beyazlı ekip, Trendyol Süper Lig'in son bileti için play-off finalinde Sakaryaspor ile karşı karşıya gelecek.

Penaltılarda Çorum FK'yı eleyen Bodrum FK, 1. Lig play-off finaline yükseldi

FİNAL ADANA'DA

Eyüpspor ve Göztepe'nin ardından Trendyol Süper Lig'e yükselecek 3. ve son takımın belli olacağı Trendyol 1. Lig play-off final maçı, Sakaryaspor ile Bodrum FK arasında 30 Mayıs Perşembe günü saat 20.00'de Yeni Adana Stadı'nda oynanacak.

Kaynak: Haberler.com / Spor

Trendyol Süper Lig Çorum Belediyespor Sakaryaspor Sakaryaspor Trendyol Bodrum Bodrum Adana Futbol Spor Haberler

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, 'Türkiye Türk'tür Türk kalacak' yazısı Van'ı karıştırdı

Trafikteki Kürtçe uyarılara yazılan, "Türkiye Türk'tür Türk kalacak" yazısı Van'ı karıştırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Netanyahu'nun ABD Kongresi'ndeki konuşmasına ilk tepki

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Küfeyi sırtına alan Özgür Özel'den Erdoğan'a erken seçim çağrısı: Biz taşırız

Bakmadan Geçme

27-28 Temmuz Konya elektrik kesintisi listesi! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? 27-28 Temmuz 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 27-28 Temmuz Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? Sancaktepe, Avcılar, Esenler elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Elektrikler ne zaman gelecek? Ankara Keçiören, Altındağ, Ayaş elektrik kesintisi! 27-28 Temmuz Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Ataşehir hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Ataşehir nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Kadıköy hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Kadıköy nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Beykoz hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Beykoz nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Küçükçekmece hangi yakada, İstanbul'un neresinde? Küçükçekmece nerede, Avrupa yakasında mı Anadolu yakasında mı? Instagram bu hikayeye erişilemiyor hatası! (ÇÖZÜMÜ) Instagram bu hikayeye erişilemiyor ne demek, neden olur? Cihan Çanak bozkurt işareti mi yaptı? UEFA Cihan Çanak'a ceza verecek mi? Rüyada birinin öldüğünü duymak ne anlama gelir?
Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

Ağır işkence ölüm getirdi! İsrail hapishanesindeki Hamas lideri Ebu Arra hayatını kaybetti

500

Yorumlar (8)

Deniz Bakırtaş:

Sakarya Spor süper ligde inşallah

18
5
yanıtYanıtla
Umut Mergen:

SAKARYAM SÜPERLİGE INŞALLAH

16
4
yanıtYanıtla
SUNSET null:

süper lig takımlarına Bodrum deplasman yolculuğu göründü.

7
13
yanıtYanıtla
hakan er:

Sakarya spora basarılar dilerim

12
2
yanıtYanıtla
Hamit Gündoğdu:

İki takımın seyircisi maçın içine ettiler.. bunlara süper lig iki numara büyük gelir.. bodrumsporun doğru düzgün bir sahası olsa belki de ama yakışan Sakaryaspor şu an.

11
2
yanıtYanıtla
Ütopik Yorumcu:

beşiktaşlıyım ama inş. Sakaryaspor gelir antalya alanya var zaten o yörenin takımları kocaeli veya sakarya olacaktı kocali elendi şimdi

5
1
yanıtYanıtla
Emre Yiğit:

Antalya Alanya Akdeniz bölgesi Bodrum Ege bölgesi yöreleri karıştırdın herhalde sen

yanıt0
yanıt0
huseyin sakinmaz:

Hakem Çorumsporun çok ney bir golünü iptal etti. İki maçta da Çorumfk oyuncularına kırmızı kart gösterildi. Demem o ki, Türk futbolu gerçekten de şaibeli bir halde

5
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title