Haberler

(Özel Haber) Hurşit Velioğlu: "Osmanlıspor'u saf dışı bıraktığımız için mutluyuz"

- (Özel Haber) Hurşit Velioğlu: "Osmanlıspor'u saf dışı bıraktığımız için mutluyuz" İçel İdmanyurdu Takım Kaptanı Hurşit Velioğlu "Mersin İdmanyurdu ruhunu canlandırmak için buradayız"ANKARA - Türkiye Kupası'nda Osmanlıspor'u yenerek tur atlayan İçel İdmanyurdu'nda Takım Kaptanı Hurşit...

- (Özel Haber ) Hurşit Velioğlu: "Osmanlıspor'u saf dışı bıraktığımız için mutluyuz"

İçel İdmanyurdu Takım Kaptanı Hurşit Velioğlu

"Mersin İdmanyurdu ruhunu canlandırmak için buradayız"

ANKARA - Türkiye Kupası'nda Osmanlıspor'u yenerek tur atlayan İçel İdmanyurdu'nda Takım Kaptanı Hurşit Velioğlu, "Osmanlıspor'u saf dışı bıraktığımız için mutluyuz" dedi.

Maçın ardından İhlas Haber Ajansı muhabirine konuşan İçel İdmanyurdu Takım Kaptanı Hurşit Velioğlu, "Bugün arkadaşlarım çok güzel bir mücadele örneği gösterdiler. Kupada tabii ki hedefimiz üstler değil ama güzel bir oyun ile Osmanlıspor'u saf dışı bıraktığımız için mutluyuz. BAL takımı olabiliriz ama taraftarımız ile birlikte eski Mersin İdmanyurdu ruhunu canlandırmak için buradayız. Şampiyonluk için kurulmuş bir kadroyuz. Ligde de iddialıyız. Mersin İdmanyurdu'nu hakkettiği yer olan Süper Lig'e çıkartacak bir başkanımız da var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Spor

Mersin İdmanyurdu Türkiye Kupası Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title