Haberler

Operasyon Devam Edecek

'G.Saray'a Geldiğimde Kadroda 36 Futbolcu Vardı. Avrupa'nın Hiçbir Takımında, Hiçbir Hoca Sezona Bu Şekilde Başlayamaz. Bazı Oyuncularla Yollarımız Ayrıldı. Seçim Yaparken Zorlandım.' Dedi.

"G.Saray’a geldiğimde kadroda 36 futbolcu vardı. Avrupa’nın hiçbir takımında, hiçbir hoca sezona bu şekilde başlayamaz. Bazı oyuncularla yollarımız ayrıldı. Seçim yaparken zorlandım. Ancak, bu sorunu çözmem gerekiyordu."

GALATASARAY, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp’ın raporu doğrultusunda, Necati, Hasan Kabze, Cihan ve Orhan Ak’la yollarını ayırıp beklenen operasyonun ilk bölümünü tamamladı. Bu oyuncuların ayrılmasıyla birlikte kadro 33’ten 29’a düştü. Ancak, bu sayıyı bile fazla bulan Kalli, "Operasyon devam edecek" diyor.

Oldukça geniş bir kadroyla sezona hazırlandıklarını belirten Alman hoca, "Şu anda 29 kişiyle devam ediyoruz. Tabii ki, bu rakamı düşüreceğiz" dedi. Tecrübeli çalıştırıcı, şöyle devam etti: "Bazen sayıyı azaltma yoluna gittiğinizde iyi oyunculardan bile ayrılmamız gerekebiliyor. Buraya geldiğimde, 36 oyuncu vardı. Avrupa’nın hiçbir takımında, hiçbir hoca sezona 36 kişiyle başlamaz. Seçim yaparken zorlandım. Ancak, bu sorunu benim çözmem gerekiyordu. Takımı istediğim seviyeye oturtana kadar oyuncularımı görmeye devam edeceğim."

Takımda kararları sadece ben veririm

Tecrübeli teknik adam, Necati Ateş’i G.Saray Yönetimi ve camianın istemediği için gönderdiği şeklindeki söylentilere ise şu karşılığı verdi: "Ne ilgisi var? Yöneticiler kaç antrenmanı izledi ki, böyle bir karar vermiş olsunlar. Bu, tamamen teknik heyetin kararıdır. Biz, aldığımız kararları yönetimle paylaşırız. Futbolcularla yönetim kurulu değil, biz çalışacağız. Takımda kararları yönetim değil, ben veririm."

Golcü ismi vereyim transferi siz yapın!

Necati ve Hasan Kabze’nin ayrılmasından sonra forvet hattında doğan boşluğu nasıl çözeceğini soran ve yeni bir golcü alınıp alınmayacağını soran gazetecilere Kalli, esprili bir şekilde karşılık verdi. Alman hoca, "Transfer gerçekleşmeden bu konuyla ilgili hiçbir şey açıklamak istemiyorum. Gerçekleştiğinde konuşabilirim. İstiyorsanız size isim vereyim. Bir gün içinde siz satın alıp getirecekseniz, o isimleri de vereyim size" dedi.

Linderoth’u sağ bekte oynatabileceğinin sinyallerini veren Feldkamp, "Onu orta saha oyuncusu olarak almadık. Kendisi defansif özellikleri iyi olan bir oyuncu. Bu özellikleri çerçevesinde sahanın her yerinde oynatabilirim. Şu an o bölgede oynattığım Hasan, Barış, Sabri gibi oyuncuların hepsine ihtiyacımız var" diye konuştu.

Sessizliğe alışmalıyız

Cezaları nedeniyle ligde ilk 5 maçlarını seyircisiz oynayacaklarını hatırlatan Kalli, "Oynayacağımız maçların seyircisiz olması nedeniyle çalışmalarımızda buna önem vermemiz gerekiyor. Yavaş yavaş sessiz çalışmalara başlamamız lazım. Çünkü statta da bir sessizlik olacak. Bu sessizliğe alışmalıyız" yorumunu yaptı.

Basın mensuplarına yönelik olarak, "Sizle birlikte çalışmaya alıştım. Şimdi bu akşam (dün akşam) bizimle olamayacaksınız" diyen Alman çalıştırıcıya, basın mensuplarından, "O zaman birlikte yemek yeriz" cevabı gelirken, bunun üzerine de Feldkamp, "Eğer ilk yarıyı iyi geçirirsek birlikte yemek yeriz. Önce yemeği hak etmemiz lazım" diyerek konuşmasını tamamladı.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Spor

Haberler

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Ulaştırma Bakanı Uraloğlu: Reisi'nin düşen helikopterinin sinyal sistemi kapalıydı

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan: İran'daki helikopter kazası nedeniyle 1 günlük milli yas ilan ediyoruz

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Kocaeli'de genç kızın ölümüyle mide bulandıran gerçek emniyette gün yüzüne çıktı

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

Tüm bunlar tesadüf mü? Aliyev ile yakınlaşan 3 liderden biri öldü, biri ölümle pençeleşiyor, diğeri de tehdit ediliyor

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title